Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #1 Selamlar başlıktaki gibi New Game dedkten sonra ara videodan sonra su sesi devam ediyor fakat beyaz ekranda kalıyor yardımcı olursanız sevinirim. 2 3 gündür bir Fallout oynayamadım (
Selamlar başlıktaki gibi New Game dedkten sonra ara videodan sonra su sesi devam ediyor fakat beyaz ekranda kalıyor yardımcı olursanız sevinirim. 2 3 gündür bir Fallout oynayamadım (
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ekim 2020 #11 Cihazda kaç GPU var? Sürücü sürümleri nedir? Artı 0 Eksi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 15 Ekim 2020 #12 Furki3334 dedi: İsterseniz yazabilirim özelliklerini. Genişletmek için tıkla... Bir yazarsan iyi olur. Ekleme: Bir de şunu kontrol eder misin belki faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Furki3334 dedi: İsterseniz yazabilirim özelliklerini. Genişletmek için tıkla... Bir yazarsan iyi olur. Ekleme: Bir de şunu kontrol eder misin belki faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #13 KlesS dedi: Kanka sen Fallout oyununu satın mı aldın crackledin mi? Orijinal oyunda bu kadar sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Orijinal bende ona şaşırdım orijinal olmasına rağmen böyle hata alıyorum. Recep Baltaş dedi: Cihazda kaç GPU var? Sürücü sürümleri nedir? Genişletmek için tıkla... Onu nereden öğrenebilirim acaba. kino dedi: Bir yazarsan iyi olur. Ekleme: Bir de şunu kontrol eder misin belki faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM NVIDIA GTX 940MX ekran kartı başka istediğin bir şey. Benimki o videdaki gibi değil son fotoğraftaki gibi. Işin komik kısmı oda benim ama o hesap gitti Recep Baltaş dedi: Cihazda kaç GPU var? Sürücü sürümleri nedir? Genişletmek için tıkla... Hata raporu oluşturayım isterseniz. Bazı yerlerde görmüştüm bende Fallout4 prefs. İni yok kendim tek tek bir yerden bakarak yazayim mi? kino dedi: Bir yazarsan iyi olur. Ekleme: Bir de şunu kontrol eder misin belki faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka bir önerin var mı? Sende Fallout 4'de prefs. İni dosyası varsa ekran görüntüsü atabilir misin. Silinen üye dedi: Kendin ekleyeceksin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sizin prefs. İni dosyanızı ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz. Silinen üye dedi: Kendin ekleyeceksin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Bende yok sizizkine göre yapsam olur mu? Silinen üye dedi: Kendin ekleyeceksin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz. Dosya Ekleri Screenshot_32.png 26,2 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
KlesS dedi: Kanka sen Fallout oyununu satın mı aldın crackledin mi? Orijinal oyunda bu kadar sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Orijinal bende ona şaşırdım orijinal olmasına rağmen böyle hata alıyorum. Recep Baltaş dedi: Cihazda kaç GPU var? Sürücü sürümleri nedir? Genişletmek için tıkla... Onu nereden öğrenebilirim acaba. kino dedi: Bir yazarsan iyi olur. Ekleme: Bir de şunu kontrol eder misin belki faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM NVIDIA GTX 940MX ekran kartı başka istediğin bir şey. Benimki o videdaki gibi değil son fotoğraftaki gibi. Işin komik kısmı oda benim ama o hesap gitti Recep Baltaş dedi: Cihazda kaç GPU var? Sürücü sürümleri nedir? Genişletmek için tıkla... Hata raporu oluşturayım isterseniz. Bazı yerlerde görmüştüm bende Fallout4 prefs. İni yok kendim tek tek bir yerden bakarak yazayim mi? kino dedi: Bir yazarsan iyi olur. Ekleme: Bir de şunu kontrol eder misin belki faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka bir önerin var mı? Sende Fallout 4'de prefs. İni dosyası varsa ekran görüntüsü atabilir misin. Silinen üye dedi: Kendin ekleyeceksin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sizin prefs. İni dosyanızı ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz. Silinen üye dedi: Kendin ekleyeceksin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Bende yok sizizkine göre yapsam olur mu? Silinen üye dedi: Kendin ekleyeceksin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ekim 2020 #14 Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları altından GPU'ları öğrenebilirsin. Çift tıklayıp sürücü sekmesi altından sürümlerini de öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları altından GPU'ları öğrenebilirsin. Çift tıklayıp sürücü sekmesi altından sürümlerini de öğrenebilirsin.