Fallout 4 DLC almaya değer mi?

Daha fazla  
Hayatımda hiçbir oyunun DLC versiyonlarını oynamadım. En sevdiğim oyunların bile sadece saf hallerini oynadım. Fallout 4 başlamak istiyorum. Oyunu bitirdikten sonra mı DLC'lere başlamalıyım yoksa direkt DLC'ler yükleniyor mu? Ya da DLC paketini almaya değer mi?

Alabiliyorsanız direkt "Game of the Year Edition" paketini alın, bütün DLC'leri tekte almış olursunuz. Bence hikaye DLC'leri için değer.
Kütüphanenizde DLC'ler kısmında tikli oldukları sürece oyunla birlikte yüklenirler. Oyun içinde DLC'lerin başlangıç görevlerini aldıktan sonra da istediğiniz zaman oynayabilirsiniz, ne zaman oynadığınız fark etmez.

Hikaye DLC'leri olan "Nuka World" ve "Far Harbor" fena değil, ben beğenmiştim. Eğlenerek de oynadım.
Kendi haritalarında yeni yerlerde geçiyorlar, oynadıkça alabileceğiniz yeni silahlar, "perk"ler ve takipçiler var, hikayeleri fena değil falan.

"Workshop" DLC'leri, oyunun yerleşim yeri kurma sistemine yapılabilecek yeni zımbırtılar ekliyor. Oyunun hazzetmediğim tek tarafı "yerleşimleri kurtardıktan sonra idare etme"ye dair oldukları için benim için bi' olayları, pek bi' değerleri yoktu. "Vault-Tec Workshop"'un dışında diğer iki Workshop'un hikayesi yok, Vault-Tec'in olan hikayesi de o kadar iyi değil zaten.
Benim için tamamen olmasa da olur şeylerdi. Meraklısının hoşuna gider ama herhalde, eklenen yeni şeyleri denemek - yapmak falan.

"Automatron" DLC'si de eh işte, idare ederdi benim için. Sırf hikayesi için oynadım, bitirdikten sonra bi' tane bile robot yapmakla uğraşmamıştım. Workshop'lar kadar olmasa da yine de pek bi' olayı yoktu benim gözümde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı