Fallout 4 DLC'ler olmadan oynanır mı?

EsatYildiz_44

Picopat
Daha fazla  
Fallout 4 almıştım zamanında indirimde, PS5 sahibiyim. DLC’lerini de almak isterim ama çok pahalı, maalesef. İnternette “DLC’siz oynanmaz, çok kötü oyun” falan diyenleri gördüm. Önerilerinize göre birkaç mod kursam, DLC’ler olmadan oynanır mı?

Fallout 4 almıştım zamanında indirimde, PS5 sahibiyim. DLC’lerini de almak isterim ama çok pahalı, maalesef. İnternette “DLC’siz oynanmaz, çok kötü oyun” falan diyenleri gördüm. Önerilerinize göre birkaç mod kursam, DLC’ler olmadan oynanır mı?
Şahsen oyunu oynamadım ama forumda insanlar oyun ilk çıktığı zaman dlcsiz oynarkende önermişler.

DLC'leri bi' gün alabilirseniz, alıp oynadığınıza değer (en azından hikaye DLC'leri Far Harbor ve Nuka World'u). Onun dışında ana oyun ve DLC'leri oynayıp her şeyiyle bitirmiş biri olarak ben oynarken beğendim, keyif almıştım ama DLC'lere karışmadığım ana oyun boyunca da aramadım, eksikliğini hissetmedim hiç.

Hikaye DLC'lerinin dışındaki "Workshop" DLC'leri, oyunun tek ve hiç hazzetmediğim kısmı yerleşim yeri idare etme sistemine çeşitlilik getirmekten başka bi' olayları olmadığı için benim gözümde bi' değerleri yoktu. Hikaye kısımlarının da öyle pek bi' olayları yoktu. Olmasa da olur DLC'ler tamamen, kısacası.

Mod öneriniz olur mu acaba?
Yok ya, kusura bakmayın. Ben oyunu olduğu gibi oynamıştım...
RPG tarafından çok zayıf demişler.
Orası öyle. Rol yapma açısından direkt serinin en zayıf oyunu. Oyunun "yazımı" (writing) yani kurgu açısından özelliklerin direkt hiç bi' olayı - önemi vs. yok. Oynanışı veya diyalogları etkilemiyor, değiştirmiyorlar.
Rol yapma tarafının zayıflığını aksiyon tarafının serinin en iyisi olmasıyla dengeliyor ama. @EsatYildiz_44

Son düzenleme:
DLC'leri bi' gün alabilirseniz, alıp oynadığınıza değer (en azından hikaye DLC'leri far harbor ve nuka world'u). Onun dışında ana oyun ve DLC'leri oynayıp bitirmiş biri olarak oynarken beğendim, keyif almıştım ama ana oyun boyunca DLC'leri aramadım hiç.
Hikaye DLC'lerinin dışındaki "workshop" DLC'leri oyunun hiç ve tek hazzetmediğim sistemi, yerleşim yeri idare etme mevzusuna çeşitlilik getirdiği için benim için hiçbir' olayları yoktu, hikaye kısımlarının da pek bi' olayları yoktu.

Mod öneriniz olur mu acaba?

Şahsen oyunu oynamadım ama forumda insanlar oyun ilk çıktığı zaman DLC'siz oynarkende önermişler.

RPG tarafından çok zayıf demişler.

Fallout 4 almıştım zamanında indirimde, PS5 sahibiyim. DLC'lerini de almak isterim ama çok pahalı, maalesef. İnternette “DLC'siz oynanmaz, çok kötü oyun” falan diyenleri gördüm. Önerilerinize göre birkaç mod kursam, DLC'ler olmadan oynanır mı?

DLC şart değil ki hocam. İsterseniz sonra da alabilirsiniz. Bende başta DLC'ler yokken almıştım. Sonra çıktı zaten.

Şahsen 2 tanesi falan iyi sayılır gerisini çok da beğenmedim. Nuka cola ve far harbor iyiydi.
Bir New Vegas'taki kadar beğendiğim söylenemez. Dert etmeyin ana oyunu alıp oynayın.

Ben hep modsuz oynadım mod bilgim yok.

DLC şart değil ki hocam. İsterseniz sonra da alabilirsiniz. Bende başta DLC'ler yokken almıştım. Sonra çıktı zaten.

Şahsen 2 tanesi falan iyi sayılır gerisini çok da beğenmedim. Nuka cola ve far harbor iyiydi.
Bir New Vegas'taki kadar beğendiğim söylenemez. Dert etmeyin ana oyunu alıp oynayın.

Ben hep modsuz oynadım mod bilgim yok.

Sağ olun yardımlarınız için nuka colayla far harbor birlikte alabilirim zaten o kadar pahalı tutmuyor sağ olun 🙏

Bu 2'si iyi. Alabilirsin.

Konuyla alakasız olacak ama Türkçe yama yapılabilir mi modlarla.

DLC'leri bi' gün alabilirseniz, alıp oynadığınıza değer (en azından hikaye DLC'leri far harbor ve nuka world'u). Onun dışında ana oyun ve DLC'leri oynayıp her şeyiyle bitirmiş biri olarak oynarken beğendim, keyif almıştım ama DLC'lere karışmadığım ana oyun boyunca da aramadım, eksikliğini hissetmedim hiç.

Hikaye DLC'lerinin dışındaki "workshop" DLC'leri, oyunun tek ve hiç hazzetmediğim kısmı yerleşim yeri idare etme sistemine çeşitlilik getirmekten başka bi' olayları olmadığı için benim gözümde bi' değerleri yoktu. Hikaye kısımlarının da öyle pek bi' olayları yoktu.

Yok ya, kusura bakmayın. Ben oyunu olduğu gibi oynamıştım...

Orası öyle. Rol yapma açısından serinin en zayıf oyunu. Oyunun "yazımı" (writing) açısından özelliklerin direkt hiçbir' olayı - önemi vs. yok, oynanışı veya diyalogları etkilemiyorlar.
Rol yapma tarafının zayıflığını aksiyon tarafının serinin en iyisi olmasıyla dengeliyor en azından.

Kusura bakmayın bunu görmemişim aslında oynanacak seviyede olduğunda pek fark etmez türü birçok tür oyun oynarım neredeyse her tür diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı