Fallout 4, Fallout 3 gibi başarılı değil

Makaleler
5
Fallout 4 asla Fallout 3 gibi başarılı bir oyun değildir bence. Fallout 3 çıktığı yıl (2008) grafikleri ve atmosferi çok iyiydi.
Fallout 4'ün ise grafikleri ve atmosferi çıktığı yıla (2015) göre hiç iyi değil. Fallout 3'ün RPG özellikleri ve diyalogları daha iyiyken, Fallout 4'ün öyle değil.

Bethesda Fallout 3 de de aslında çok bir şey yapamadı. Ondan sonra Obsidiana yaptırdıkları New Vegas onu her yönde katladı. Bethesda o gün bugündür kayda değer ne oyun çıkarabildi ne de yaptırdı.

Starfield'den tanrısal bir şey bekleyen arkadaşlar neye dayanarak bu kadar gaza geliyor anlamış değilim. Hele de Cyberpunk örneğinde sonra.

Hepsini oynadım. Fallout oyunları genelde bir yönü ile öne çıkıyor. 4 üs inşa etme, New Vegas RPG ögeleri, 3. oyun ise atmosfer.

4 gereksiz yere fazla gömülüyor diye düşünüyorum. Companionlarından bazılarını epey beğendim ben. İlgi çekiciler. RPG ögeleri iyi veya kötü seçenekten ibaret, düzgün rol yapma yok. New Vegas'ın combat mekanikleri vasat. Hepsinde bir kusur var kısacası.

Yok ben gerçek anlamda bir RPG oynayacağım diyorsanız New Vegas oynamalısınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı