Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #1 Sistemim yetmesine rağmen menüde 15-20 arası, ilk videoda 30-40 arası ama sonra video geçiyor ve FPS 1 oluyor ve su sesinden başka bir şey gelmiyor Sistemim: Intel i7 işlemci, 16 GB RAM, NVIDIA GT940MX ekran kartı.
Sistemim yetmesine rağmen menüde 15-20 arası, ilk videoda 30-40 arası ama sonra video geçiyor ve FPS 1 oluyor ve su sesinden başka bir şey gelmiyor Sistemim: Intel i7 işlemci, 16 GB RAM, NVIDIA GT940MX ekran kartı.
mnbb Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 215 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #2 Laptop alev atıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #3 mnbb dedi: Laptop alev atıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Atmıyor fanda var zaten ne yapabilirim başka. Artı 0 Eksi
mnbb dedi: Laptop alev atıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Atmıyor fanda var zaten ne yapabilirim başka.
mnbb Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 215 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #4 Grafik ayarlarını paylaşır mısın? Artı 0 Eksi
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #5 Fallout 4 FPS and Performance Fix sisteminiz iyi bu mod düşük sistemler için yazmış modun sahibi ama yinede bir deneyin FPS artışı olabilir. Artı 0 Eksi
Fallout 4 FPS and Performance Fix sisteminiz iyi bu mod düşük sistemler için yazmış modun sahibi ama yinede bir deneyin FPS artışı olabilir.
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #6 mnbb dedi: Grafik ayarlarını paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Oyunun başında direk Low kısmını seçiyorum merak ettiğim ben bu oyunu 7 Eylül 2019'da oynamışım en son ama onda kasma yaşadığımı hatırlamıyorum. Hellblazer Aku dedi: Fallout 4 FPS and Performance Fix sisteminiz iyi bu mod düşük sistemler için yazmış modun sahibi ama yine de bir deneyin FPS artışı olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_8.png 111,5 KB · Görüntüleme: 364 Artı 0 Eksi
mnbb dedi: Grafik ayarlarını paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Oyunun başında direk Low kısmını seçiyorum merak ettiğim ben bu oyunu 7 Eylül 2019'da oynamışım en son ama onda kasma yaşadığımı hatırlamıyorum. Hellblazer Aku dedi: Fallout 4 FPS and Performance Fix sisteminiz iyi bu mod düşük sistemler için yazmış modun sahibi ama yine de bir deneyin FPS artışı olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 14 Ekim 2020 #7 Daha kötü dizüssünde oynamıştım en düşük ayarlarda Oyun ile ilgili söyleyeceğim sürekli hata vermesi,anlamsız kapanması ve optimizasyonu düzgün olmayan bir oyundu (ilk çıktığı zamanlardan bahsediyorum daha sonra güncellenip düzeltilmiş olabilir. ) Artı 0 Eksi
Daha kötü dizüssünde oynamıştım en düşük ayarlarda Oyun ile ilgili söyleyeceğim sürekli hata vermesi,anlamsız kapanması ve optimizasyonu düzgün olmayan bir oyundu (ilk çıktığı zamanlardan bahsediyorum daha sonra güncellenip düzeltilmiş olabilir. )
mnbb Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 215 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #8 Silinen üye dedi: Oyunun başında direk Low kısmını seçiyorum merak ettiğim ben bu oyunu 7 Eylül 2019'da oynamışım en son ama onda kasma yaşadığımı hatırlamıyorum. Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pencere modunu kapatıp dener misiniz? Tam ekranda daha iyi performans alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyunun başında direk Low kısmını seçiyorum merak ettiğim ben bu oyunu 7 Eylül 2019'da oynamışım en son ama onda kasma yaşadığımı hatırlamıyorum. Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pencere modunu kapatıp dener misiniz? Tam ekranda daha iyi performans alabilirsiniz.
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #9 mnbb dedi: Pencere modunu kapatıp dener misiniz? Tam ekranda daha iyi performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu kapatınca çalışmayı durduruyor. Artı 0 Eksi
mnbb dedi: Pencere modunu kapatıp dener misiniz? Tam ekranda daha iyi performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu kapatınca çalışmayı durduruyor.
mnbb Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 215 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #10 Silinen üye dedi: Onu kapatınca çalışmayı durduruyor. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Onu kapatınca çalışmayı durduruyor. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi?