Fallout 4 FPS sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Furki3334

Hectopat
Sistemim yetmesine rağmen menüde 15-20 arası, ilk videoda 30-40 arası ama sonra video geçiyor ve FPS 1 oluyor ve su sesinden başka bir şey gelmiyor

Sistemim: Intel i7 işlemci, 16 GB RAM, NVIDIA GT940MX ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlaşılmasın aşalamak küçük görmek için yazmıyorum o laptop da biraz zor en iyi makinenin anasını ağlatıyor bir platform hariç hepsinde tam 15 kere bitirdim hepsinde aynı noktada fps düşmesi var hep aynı yerde (rahatsız etmeyin çocuğu tod um haward im uyuyor) 5 senedir zerre kadar duzelmemis gene de bir şans gelişmiş bölümündeki ayarları bir kurcalayin bilmediğim bir şey varsa bende ogrenirim.

Evet onu denedim bu sefer öyle açınca çalışmayı durduruyor.

İşe yaramadı aynı halen daha.
Ama neden GeForce Experience ile optimize edince çalışmayı durduruyor.

Belegelerim/kullaniciadi/mygames/fallout4 dosya yolunu takip edin.
Prefs.ini adlı dosyayı metin belgesiyle açarak şu kısımları değiştirin.

bmaximizewindow=1.
Bborderless=1.
Bfull screen=0.
İsize h=1080.
İsize W=1920 (kendi ekran çözünürlüğünüzü yazın)

Ama daha önce aynı makineden Fallout 4'ü oynamıştım peki optimizazyon sorununu nasıl giderebilirim?

Senin ki laptop benim ki masa üstü anı fps düşmesinin önü ne geçilemiyor ki bu motorun npc yı yumurtlayamamak gibi bir sorunu var ıkınıyor ama yok çıkmıyor masa. üstün deki bildiğim modsuz kodsuz hdm yerine dp kablo kullanmak arkadaş yazmış bir onu dene ben de her yerde 2k ultra ayarlarda sabit 72 fps tek bir noktada aniden 30 düşüyor hep aynı yerde .

Bu neyi çözecek yapayım yine de ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…