Lenoraa Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Steam'de Fallout 4 G.O.T.Y 87 TL. Bu fiyata alınır mı? Hiç Fallout oyunu oynamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
ZeuLeg Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2023 #2 Ben de alsam mı bilemedim. Oyunun ismini çok duydum ama oyun nasıldır hiç bilmiyorum ve steam yaz indirimlerine de az kaldı. Oyunu oynayan varsa acaba fiyatına değer mi yoksa yaz indirimlerinde başka oyunlar mı almalıyım ?
Ben de alsam mı bilemedim. Oyunun ismini çok duydum ama oyun nasıldır hiç bilmiyorum ve steam yaz indirimlerine de az kaldı. Oyunu oynayan varsa acaba fiyatına değer mi yoksa yaz indirimlerinde başka oyunlar mı almalıyım ?
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 26 Haziran 2023 #3 Oyun en az 20 saat götürecektir sizi fakat türü sevmek çok önemli fallout serisinde, bence 87 Tl'ye 20 saat güzel bir deneyim olur.
Oyun en az 20 saat götürecektir sizi fakat türü sevmek çok önemli fallout serisinde, bence 87 Tl'ye 20 saat güzel bir deneyim olur.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.681 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 Fallout'un zirve noktası bana göre New Vegas'tır eğer grafikler eski kalmıyor dersen onu almanı öneririm.
Fallout'un zirve noktası bana göre New Vegas'tır eğer grafikler eski kalmıyor dersen onu almanı öneririm.
Lenoraa Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #5 hypxness dedi: Fallout'un zirve noktası bana göre New Vegas'tır eğer grafikler eski kalmıyor dersen onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık gamepassim var orada bu oyun bulunuyor ama goty şekilde değil steamden 87 liraya almak mantıklı mı peki?
hypxness dedi: Fallout'un zirve noktası bana göre New Vegas'tır eğer grafikler eski kalmıyor dersen onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık gamepassim var orada bu oyun bulunuyor ama goty şekilde değil steamden 87 liraya almak mantıklı mı peki?