fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.801 Çözümler 11 18 Haziran 2021 #1 İyi günler arkadaşlar, daha düne kadar hiçbir sorun yoktu. Dün Windows'u güncelledim ve Fallout'u açmaya çalıştığımda ne tam ekran çalıştı ne de Save'lerimi gördü. Aynı zamanda yeni oyuna başlasam dahi Save almıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
İyi günler arkadaşlar, daha düne kadar hiçbir sorun yoktu. Dün Windows'u güncelledim ve Fallout'u açmaya çalıştığımda ne tam ekran çalıştı ne de Save'lerimi gördü. Aynı zamanda yeni oyuna başlasam dahi Save almıyor.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 Bölgeyi UK yapın Yada oyun dosyalarının tam olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
KS KS fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.801 Çözümler 11 18 Haziran 2021 #3 ArdaEker dedi: Bölgeyi UK yapın Yada oyun dosyalarının tam olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Olmadı, oyunu çoktan yeniden indirirdim fakat internet hızım çok düşük Videosunu çektim böyle oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et fakir pikaçu dedi: Olmadı, oyunu çoktan yeniden indirirdim fakat internet hızım çok düşük Videosunu çektim böyle oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Tek çözüm yolu bilgisayarınızı dosyalarını saklamadan format atmanız ve SAKIN OLAKİ BİLGİSAYARINIZI GÜNCELLEMEMEK! bu arada aynı hatayı alırsanız tek fallout'u değil tüm Creation engine oyunlarının oynayamazsınız!(Skyrim dahil) Son düzenleme: 21 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
ArdaEker dedi: Bölgeyi UK yapın Yada oyun dosyalarının tam olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Olmadı, oyunu çoktan yeniden indirirdim fakat internet hızım çok düşük Videosunu çektim böyle oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et fakir pikaçu dedi: Olmadı, oyunu çoktan yeniden indirirdim fakat internet hızım çok düşük Videosunu çektim böyle oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Tek çözüm yolu bilgisayarınızı dosyalarını saklamadan format atmanız ve SAKIN OLAKİ BİLGİSAYARINIZI GÜNCELLEMEMEK! bu arada aynı hatayı alırsanız tek fallout'u değil tüm Creation engine oyunlarının oynayamazsınız!(Skyrim dahil)