Fallout 4 Görev Gözükmeme Sorunu

AphexTwin

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Fallout 4 oyununu önceden bitirmiştim ama yeniden başlayayım dedim. Şöyle bir sıkıntı oldu. Bayağı bir görev yaptım, hatta Minutemen görevleri bitti, kalmadı yani. Diğer görevler yan görev. Herhangi main quest yok oyunda şu an. Yanlış hatırlamıyorsam Sturges, Preston Garvey ile The Instutie'ye ışınlanmak için bir teleport kuruyorduk. Railroad görevleri de bitti. Brotherhood of Steel de bitti. Bu teleportu ne zaman kuracağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Fallout 4 oyununu önceden bitirmiştim ama yeniden başlayayım dedim. Şöyle bir sıkıntı oldu. Bayağı bir görev yaptım, hatta Minutemen görevleri bitti, kalmadı yani. Diğer görevler yan görev. Herhangi main quest yok oyunda şu an. Yanlış hatırlamıyorsam Sturges, Preston Garvey ile The Instutie'ye ışınlanmak için bir teleport kuruyorduk. Railroad görevleri de bitti. Brotherhood of Steel de bitti. Bu teleportu ne zaman kuracağız?
aynı sorundan bende müzdaribim, görevler bitti ama ama ortalıkta başka birşey gözükmüyor,

Hem Brotherhood hem de railroad görevlerinin ikisini birden tamamen nasıl bitirdin hayret ettim. Böyle bir şey imkansız, oyuna ters. Railroad görevlerini ne kadar fazla yaparsan Brotherhood'tan o kadar uzaklaşmış ve kopmuş oluyorsun. Seni düşman ilan ediyorlar. Aynısı tam tersi için de geçerli. Main Quest'ler tamamen bitti ise ve enstitü'yü patlattıysan birçok yan görev de zaten yapılamaz duruma gelecektir. Bağlantıları olduğundan dolayı. Main Quest ile alakası olmayanları alıp yine yapabilirsin. DLC mevcut ise fall Harbour'a veya nuka-cola'ya gidebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı