UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 15 Haziran 2024 #1 58 GB'lık bu DLC'yi indirmeye gerek var mı yoksa nexus Mods'dan grafik modu indirsem daha mı iyi olur? Steam yorumlarına bakınca gereksiz gibi duruyor.
58 GB'lık bu DLC'yi indirmeye gerek var mı yoksa nexus Mods'dan grafik modu indirsem daha mı iyi olur? Steam yorumlarına bakınca gereksiz gibi duruyor.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.236 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 15 Haziran 2024 #2 Ben 2K monitör için test ettim de hiçbir farkı yoktu. Bana pek gerekli gibi gelmedi. Diablo 4'te de var böyle paket ve sistemin anasını ağlatıyor. Onda da 4K ekran olmadığı sürece hiçbir fark hissedilmiyor. Onu da test etmiştim. Artı 0 Eksi
Ben 2K monitör için test ettim de hiçbir farkı yoktu. Bana pek gerekli gibi gelmedi. Diablo 4'te de var böyle paket ve sistemin anasını ağlatıyor. Onda da 4K ekran olmadığı sürece hiçbir fark hissedilmiyor. Onu da test etmiştim.