Fallout 4 İçin Monitör Dahil PC Toplama

FrknTs

Kilopat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar emektar laptopum hayatını tamamladı ben de yeni bir desktop almaya karar verdim.
Fallout hayranıyım hazır yeni oyunu da çıkmak üzere, Fallout 4'u en son ayarlarda min 60 FPS açabilecek bir sistem toplayalım, henüz bir bütçe belirlemedim ama istediğimi karşılayacak en ucuz sistemi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum teşekkür ederim i7 4790 ile bu işlemci arasında cok performans farkı olur mu ve ekran kartı güncel oyunlarda problem çıkarır mı ? Bu soru onurirgen e

Dostum teşekkür ederim i7 4790 ile bu işlemci arasında cok performans farkı olur mu ve ekran kartı güncel oyunlarda problem çıkarır mı ?
Dağlar kadar fark olur biri i7 sonuçta ama sorun çıkartmaz bu sistem rahat rahat oynarsın istersen ekran kartını r9 380 yapabilirsin hatta daha iyi olur.Bütçeyi boşuna arttırıp Gtx970 almanıza hiç gerek yok.

Dağlar kadar fark olur biri i7 sonuçta ama sorun çıkartmaz bu sistem rahat rahat oynarsın istersen ekran kartını r9 380 yapabilirsin hatta daha iyi olur.Bütçeyi boşuna arttırıp Gtx970 almanıza hiç gerek yok.
Oyunu işlemci oynatmaz ekran kartı olur taş çatlasa 1-2 fps fark olur oyunda.

Oyunu işlemci oynatmaz ekran kartı olur taş çatlasa 1-2 fps fark olur oyunda.
Sen işlemciyi sadece oyun için alıyorsan saygı duyuyorum kardeşim o zaman i3 4160 koyalım.Zaten bende 4460 önermiştim dikkat ettiyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…