G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Haziran 2023 #1 Oyun ortasındayım bir komut vardı yeniden karakterin tipini, saçını, vücudunu düzenleyebildiğimiz unuttum bilen var mı?
Oyun ortasındayım bir komut vardı yeniden karakterin tipini, saçını, vücudunu düzenleyebildiğimiz unuttum bilen var mı?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.670 Çözümler 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Haziran 2023 #2 G. Sara dedi: Oyun ortasındayım bir komut vardı yeniden karakterin tipini, saçını, vücudunu düzenleyebildiğimiz unuttum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Komutu hatırlayamadım da - Diamond City'deki Doc Crocker'a ve berbere gidebilirsin.
G. Sara dedi: Oyun ortasındayım bir komut vardı yeniden karakterin tipini, saçını, vücudunu düzenleyebildiğimiz unuttum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Komutu hatırlayamadım da - Diamond City'deki Doc Crocker'a ve berbere gidebilirsin.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.721 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 showlooksmenu 14 1 yazmayı deneyin. Yazmadan önce üçüncü şahıs kameraya geçip yüzünüz görülecek şekilde ortalamanız gerekiyordu diye hatırlıyorum. Mert hocamın yazdığı şekilde de yapabilirsiniz.
showlooksmenu 14 1 yazmayı deneyin. Yazmadan önce üçüncü şahıs kameraya geçip yüzünüz görülecek şekilde ortalamanız gerekiyordu diye hatırlıyorum. Mert hocamın yazdığı şekilde de yapabilirsiniz.