Fallout 4 Microsoft Store'dan almak modlama için sıkıntı çıkarır mı?

Mychelstry

Hectopat
Yer
Muğla/Fethiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V17.2 I5-11400h 3050Ti
Meslek
Öğrenci
Steam dolara geçtiğinden beri oradan oyun alamıyorum çünkü pahalı geliyor. Fallout 4 deneme fikrim var baktım Microsoft Store'da ucuz ama Bethesda oyunu sonuçta modlama ihtimalim yüksek. Ama daha önce Fallout oyunuda oynamadım bu ilk Fallout oyunum olacak. Fallout serisine ya da en azından bu oyunu modlu, modsuz oynamış arkadaşlar; eğer Microsoft Store'dan alırsam sıkıntı yaşar mıyım modlama konusunda? Nexus kullanılıyordur diye tahmin ediyorum o yüzden çok sıkıntı olmaz gibi geldi ama bir bilene sormak istedim.

Steam dolara geçtiğinden beri oradan oyun alamıyorum çünkü pahalı geliyor. Fallout 4 deneme fikrim var baktım Microsoft Store'da ucuz ama Bethesda oyunu sonuçta modlama ihtimalim yüksek. Ama daha önce Fallout oyunuda oynamadım bu ilk Fallout oyunum olacak. Fallout serisine ya da en azından bu oyunu modlu, modsuz oynamış arkadaşlar; eğer Microsoft Store'dan alırsam sıkıntı yaşar mıyım modlama konusunda? Nexus kullanılıyordur diye tahmin ediyorum o yüzden çok sıkıntı olmaz gibi geldi ama bir bilene sormak istedim.

Oyun direkt modlamayı kendi içerisinde desteklediği için sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Ben Fallout 4Ü Xbox'ta oynadığım zaman bile grafikleri yükseltebilen modları kurup çalıştırabiliyordum. Ama Fallout 4'ten muazzam sinematik ve hikaye beklemek yerine atmosfer ve keşif bekle haberin olsun.

Microsoft Store'dan oyun modlamak imkansız gibi bir şey, zamanında yabancı forumlardan çok araştırdım ama hala beceremedim.

Microsoft Store'dan oyun modlamak imkansız gibi bir şey, zamanında yabancı forumlardan çok araştırdım ama hala beceremedim.

Hocam Fallout 4 öyle bir oyun değil direkt kendisi modlamayı destekliyor. Yani diğer oyunlar gibi oyun dosyasının içine mod atmıyorsun. Oyunun içinde bir mod Store'u var ve oradan mod indiriyorsun otomatik kuruluyor. Ayrıca artık Microsoft Store'daki oyunlar eskisi gibi kapalı klasör değil tıpkı Steam, Epic gibi açık klasörde yani yama kurulumu da artık yapabiliyorsun Steam'deki gibi. Ama şu konuda haklısın Steam atölyesinde mod çeşitliliği daha fazla. Belki bazı modlar Microsoft Store içinde yapılmamış olabilir.

Hocam Fallout 4 öyle bir oyun değil direkt kendisi modlamayı destekliyor. Yani diğer oyunlar gibi oyun dosyasının içine mod atmıyorsun. Oyunun içinde bir mod Store'u var ve oradan mod indiriyorsun otomatik kuruluyor. Ayrıca artık Microsoft Store'daki oyunlar eskisi gibi kapalı klasör değil tıpkı Steam, Epic gibi açık klasörde yani yama kurulumu da artık yapabiliyorsun Steam'deki gibi.

Hocam o zaman rahatça yapılabilir, ben şu ana kadar hiç Bethesda oyunu oynamadım, tam olarak mod desteğinin nasıl işlediğini bilmiyordum.

Hocam Fallout 4 öyle bir oyun değil direkt kendisi modlamayı destekliyor. Yani diğer oyunlar gibi oyun dosyasının içine mod atmıyorsun. Oyunun içinde bir mod Store'u var ve oradan mod indiriyorsun otomatik kuruluyor. Ayrıca artık Microsoft Store'daki oyunlar eskisi gibi kapalı klasör değil tıpkı Steam, Epic gibi açık klasörde yani yama kurulumu da artık yapabiliyorsun Steam'deki gibi. Ama şu konuda haklısın Steam atölyesinde mod çeşitliliği daha fazla. Belki bazı modlar Microsoft Store içinde yapılmamış olabilir.

Nexus mod varken ne oyun içi ne atölye önemsiz.

1745704151270.png

65.000 mod var. Buradan kurmak için Vortex veya MO2 kullanıyordum zamanında ve Xbox sürümünü Mod Manager'ler görmüyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı