Prendalith Hectopat Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar oyunu yeni aldım ve böyle bir grafik hatası ile karşılaştım bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir?
Arkadaşlar oyunu yeni aldım ve böyle bir grafik hatası ile karşılaştım bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2015 #2 Oyunu nereden aldınız?
Kaan Aslan Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2015 #4 Sorun AMD'nin Crimson driveri yüzünden oluyor aynı sıkıntı bendede oldu. Linkteki videodaki modu kurunca düzelmesi gerekiyor ama henüz denemedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorun AMD'nin Crimson driveri yüzünden oluyor aynı sıkıntı bendede oldu. Linkteki videodaki modu kurunca düzelmesi gerekiyor ama henüz denemedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et