kozyetgin Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Fallout 4 modlar çalışmıyor. Modları oyunun içerisinden, mod organizer 2'den enable yaptım ama oyunda hiçbir değişiklik yok.
Fallout 4 modlar çalışmıyor. Modları oyunun içerisinden, mod organizer 2'den enable yaptım ama oyunda hiçbir değişiklik yok.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 6 Mayıs 2021 #2 Hangi modları kurdun? Sıralamasını doğru yaptın mı? Bazı modları kullanman için başka modları kurman ve belirli DLC'lere sahip olman gerekiyor. Biraz daha bilgi verirsen sevinirim. Artı 0 Eksi
Hangi modları kurdun? Sıralamasını doğru yaptın mı? Bazı modları kullanman için başka modları kurman ve belirli DLC'lere sahip olman gerekiyor. Biraz daha bilgi verirsen sevinirim.
KS KS kozyetgin Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 Yaklaşık 30 mod var, şu an bilgisayarı açamam ama sorun load order da değil sanırım çünkü modlarla alakalı hiçbir şey yok oyunda. Artı 0 Eksi
Yaklaşık 30 mod var, şu an bilgisayarı açamam ama sorun load order da değil sanırım çünkü modlarla alakalı hiçbir şey yok oyunda.