Fallout 4 nasıl oynanmalı?

qArip

Femtopat
Bethesda oyunları ile aram iyi değil. 2 saat oynadım kafam karıştı görevler nerede belli değil yan görev nerede belli değil etrafta dolaşıp ölüyorum sadece. Zaman vereceğim fiyattan ve aldığı yüksek alandan dolayı. Ne yapmam gerekiyor hiçbir şey anlamadım oyundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafı keşfetmek burada anahtar kelime.
Eğer sizi zorluyor ise başka yerden gidin, elbet bir yer bulacaksınız.
Görevlerin yeri harita da tam olarak görülüyor, yan görevlerde dahil.

Takip et görevleri işte zamanla anlayacaksın. Bir de her göreve koşturma sırayla yap. İlk bir Diamond City'e git yavaştan. Preston denen herifin görevlerinden de uzak dur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun üstüne görev simgesi gözüktü peşine takıldım herhalde göreve getiriyor sandım dışarı çıktık arkasında da ailesi bütün haritayı gezdik halen görev yok çıktım bende oyundan.
Etrafı keşfetmek burada anahtar kelime.
Eğer sizi zorluyor ise başka yerden gidin, elbet bir yer bulacaksınız.
Görevlerin yeri harita da tam olarak görülüyor, yan görevlerde dahil.
Nerede görülüyor? Harita yok ki oyunda.

Sizin bölgeye gidiyorsunuz. Ondan sonra bunlara varsa 1-2 yiyecek, su, yatak yaparsın takılsın. Veya hiç yapma sürünsünler. Bismillah Vault'dan çıktık mülteci gibi takıldılar. Dediğim gibi sen Diamond City'e doğru yola çık yavaştan. Yoldayken Cambridge radyosunu bir dinleyip oraya gidebilirsin Brotherhood of Steel ile orada tanışıyorsun. Herifler yürüyen cephanelik gibiler sana faydası olur.

Kolunuza alet boşuna takılmadı, onun içinde var. (Aletin ismi pipboy, tab tuşu açıyorduk diye hatırlıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…