K Kralkıng3777 Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #1 Fallout 4 New Vegas modu çıktı mı, çıktıysa oynayan var mı? Deneyimleriniz nasıldı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #2 Çıkmadı, diye hatırlıyorum.
K Kralkıng3777 Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #3 Graiden dedi: Çıkmadı, diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da gezinirken görmüştüm oynanış videosu vardı grafikler Fallout 4 ile aynıydı.
Graiden dedi: Çıkmadı, diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da gezinirken görmüştüm oynanış videosu vardı grafikler Fallout 4 ile aynıydı.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #4 Kralkıng3777 dedi: YouTube'da gezinirken görmüştüm oynanış videosu vardı grafikler Fallout 4 ile aynıydı. Genişletmek için tıkla... Videoyu atabilir misiniz?
Kralkıng3777 dedi: YouTube'da gezinirken görmüştüm oynanış videosu vardı grafikler Fallout 4 ile aynıydı. Genişletmek için tıkla... Videoyu atabilir misiniz?
K Kralkıng3777 Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #5 Graiden dedi: Videoyu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elbette buyrun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Graiden dedi: Videoyu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elbette buyrun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #6 Kralkıng3777 dedi: Elbette buyrun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynanışa benziyor ama bu sadece önizleme gibi.
Kralkıng3777 dedi: Elbette buyrun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynanışa benziyor ama bu sadece önizleme gibi.
K Kralkıng3777 Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #7 Graiden dedi: Oynanışa benziyor ama bu sadece önizleme gibi. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #8 Kralkıng3777 dedi: Sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum modu, iptal edilecek gibi geliyor.
Kralkıng3777 dedi: Sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum modu, iptal edilecek gibi geliyor.
K Kralkıng3777 Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #9 Graiden dedi: Bende bekliyorum modu, iptal edilecek gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelmesi çok güzel olur. O New Vegas havasını tekrar güncellenmiş grafikler ile yaşamak güzel olacak.
Graiden dedi: Bende bekliyorum modu, iptal edilecek gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelmesi çok güzel olur. O New Vegas havasını tekrar güncellenmiş grafikler ile yaşamak güzel olacak.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #10 Kralkıng3777 dedi: Gelmesi çok güzel olur. O New Vegas havasını tekrar güncellenmiş grafikler ile yaşamak güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Ben daha 2 ay önce oynadım, en iyi fallout.
Kralkıng3777 dedi: Gelmesi çok güzel olur. O New Vegas havasını tekrar güncellenmiş grafikler ile yaşamak güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Ben daha 2 ay önce oynadım, en iyi fallout.