Fallout 4 Next-Gen 48 FPS Kilidi nasıl kaldırılır?

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni nesil güncelleme gelince oyunu indirdim ve oynamaya başladım ancak oyun en fazla 48 FPS görüyor. Sistemim bunun çok daha üstünde FPS alabilir yani bilgisayarda bir sorun yok. İnternette baktığıma göre oyunun belgelerinden bir ayarı değiştirmek yetiyormuş ancak sorun çözülmedi. Bazı kişilerde ise bu sorun direkt hiç yok. Bilgisi olan var mı?

Hocam dün gece aynısını denedim ama işe yaramadı. Bi tık uykuluydum yanlış yapmış olma şansım var. Ek olarak bu ayarı yapmadan önce oyuna mod yükledim onun etkisi var mıdır? Akşam saatlerinde tekrar deneyeceğim videoda yapılanı.

Olabilir. İsterseniz modu silip bu videoyu tekrar takip edin. Problem çözülürse modu tekrar yüklersiniz. Eğer yeniden problem oluşursa problemin moddan kaynaklandığını anlamış olursunuz.
Mod yükleme konusunda cahilim, silme konusunda yanlışım olabilir. Direk dosyaları doğrulasam yeterli olur mu ? (Xbox App üzerinden)

Olabilir. İsterseniz modu silip bu videoyu tekrar takip edin. Problem çözülürse modu tekrar yüklersiniz. Eğer yeniden problem oluşursa problemin moddan kaynaklandığını anlamış olursunuz.
Hocam denedim ancak işe yaramadı. Ek olarak videonun yorumlarında yeni güncelleme ile işe yaramadığı yazıyor haberin olsun.

Son düzenleme:
Hocam cidden garip. Ben Fallout 4'te de, 76'da da aynı yöntemi kullandım ve işe yaradı. NVIDIA kontrol panelinden Fallout 4'ü seçip 60 FPS sınırlamayı deneyin. Belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…