Fallout 4: Nuka-World Yıllar Sonra Bulduğum Gizli Vault

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Aslında tam olarak Vault denilemez ancak giriş kısmı Vault şeklinde dizayn edilmiş gizli bir sığınak. Fallout 4'ü çıkış yaptığında PS4'de almıştım ve tüm ek paketleriyle birlikte bitirmiştim, daha sonra PC'de ana oyunu bitirmiştim. Şimdi tekrar PC'de oyuna başladım önce yan görevleri ve DLC'leri sindire sindire bitirmek istedim. Nuka-World eklentisinde Sierra isimli bir NPC'den önemsiz gözüken bir görev aldım. Görevde Nuka-World üzerinde yerleştirilmiş gizli harfleri bulmak ve Nuka-Cola ofisine giriş şifresini tamamlamamız gerekiyordu.

Nuka-World üzerine serpiştirilmiş gizli harfleri toplayıp şifreyi oluşturduktan sonra ofise girdiğimizde gizli bir kapıyı buluyoruz. Gizli kapının arkasında bulunan asansör ile aşağıya inip Vault girişine ulaşıyoruz. Bu sığınak fazla büyük değil, içerisinde savaştan hiç zarar görmemiş bir otomobil ve motosiklet var. Bir çok Nuka-Cola eşyası ve de süpriz bir NPC yer almakta. Görevin sonunda size iki seçenek sunuluyor.

Araba ve motosiklet kullanılabiliyor muyuz?
Ne yazık ki Fallout 4'de araç kullanma yok. Ayrıca araçların bulunduğu yere giriş 2 kişilik ufak bir asansör ile oluyor.

Araç kullanmak için çeşitli modlar var ancak oyun motoru buna müsait olmadığı için gerçekçilikten uzaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…