Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 13 Ekim 2020 #1 Bora Dere dedi: Tamamdır, işlem sürüyor şu anda. Bitince oyuna girmeyi tekrar deneyin. Sorun çözülürse belirtin, çözülmezse yeni bir rapor alıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattım OneDrive kaldırıldı. Bora Dere dedi: Tamamdır, işlem sürüyor şu anda. Bitince oyuna girmeyi tekrar deneyin. Sorun çözülürse belirtin, çözülmezse yeni bir rapor alıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Açıldı fakat oyunu nasıl tam ekran yapacağım alt+enter işe yaramıyor.
Bora Dere dedi: Tamamdır, işlem sürüyor şu anda. Bitince oyuna girmeyi tekrar deneyin. Sorun çözülürse belirtin, çözülmezse yeni bir rapor alıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattım OneDrive kaldırıldı. Bora Dere dedi: Tamamdır, işlem sürüyor şu anda. Bitince oyuna girmeyi tekrar deneyin. Sorun çözülürse belirtin, çözülmezse yeni bir rapor alıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Açıldı fakat oyunu nasıl tam ekran yapacağım alt+enter işe yaramıyor.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 13 Ekim 2020 #2 Oyun içinde ayarlardan tam ekran seçeneğini seçmelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 13 Ekim 2020 #3 Bora Dere dedi: Oyun içinde ayarlardan tam ekran seçeneğini seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Full screen göremedim. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Oyun içinde ayarlardan tam ekran seçeneğini seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Full screen göremedim.
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #4 İlk girişte, Steam, oyna bas küçük Fallout 4 ekran gelir orada. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 13 Ekim 2020 #5 Silinen üye dedi: İlk girişte, Steam, oyna bas küçük Fallout 4 ekran gelir orada. Genişletmek için tıkla... Bu da tam ekranda açmanızı sağlamazsa bununla ilgili yeni konu açabilirsiniz. Hatta açmalısınız da, farklı bir sorun çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İlk girişte, Steam, oyna bas küçük Fallout 4 ekran gelir orada. Genişletmek için tıkla... Bu da tam ekranda açmanızı sağlamazsa bununla ilgili yeni konu açabilirsiniz. Hatta açmalısınız da, farklı bir sorun çünkü.
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 13 Ekim 2020 #6 Silinen üye dedi: İlk girişte ( Steam ,oyna bas küçük Fallout 4 ekran gelir orada ) Genişletmek için tıkla... Bora Dere dedi: Bu da tam ekranda açmanızı sağlamazsa bununla ilgili yeni konu açabilirsiniz. Hatta açmalısınız da, farklı bir sorun çünkü. Genişletmek için tıkla... Olmazsa açarım. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 68,2 KB · Görüntüleme: 322 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İlk girişte ( Steam ,oyna bas küçük Fallout 4 ekran gelir orada ) Genişletmek için tıkla... Bora Dere dedi: Bu da tam ekranda açmanızı sağlamazsa bununla ilgili yeni konu açabilirsiniz. Hatta açmalısınız da, farklı bir sorun çünkü. Genişletmek için tıkla... Olmazsa açarım.
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #7 Tamam bu iste ben de gorseli yok böyle tarif edebiliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 13 Ekim 2020 #8 Silinen üye dedi: Tamam bu iste ben de gorseli yok böyle tarif edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam ama hangisi Full screen diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tamam bu iste ben de gorseli yok böyle tarif edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam ama hangisi Full screen diye bir şey yok.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 13 Ekim 2020 #9 Silinen üye dedi: Tamam ama hangisi Full screen diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Windowed seçili değilse tam ekran açılması lazım. Alt + Enter işe yaramıyor mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tamam ama hangisi Full screen diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Windowed seçili değilse tam ekran açılması lazım. Alt + Enter işe yaramıyor mu?
KS KS Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 13 Ekim 2020 #10 Onur Altuğ Sever dedi: Windowed seçili değilse tam ekran açılması lazım. Alt + enter işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... O seçiliydi normalde ama deniyeyim. Onur Altuğ Sever dedi: Windowed seçili değilse tam ekran açılması lazım. Alt + enter işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır işe yaramadı alt enter işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Windowed seçili değilse tam ekran açılması lazım. Alt + enter işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... O seçiliydi normalde ama deniyeyim. Onur Altuğ Sever dedi: Windowed seçili değilse tam ekran açılması lazım. Alt + enter işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır işe yaramadı alt enter işe yaramadı.