mertcan ahi01 Hectopat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #1 Merhaba, ben fallout 4 alacam ama türkçe yama bulamadım. Çıktı mı çıkacak mı? Çıktıysa hangi site? Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2016
Merhaba, ben fallout 4 alacam ama türkçe yama bulamadım. Çıktı mı çıkacak mı? Çıktıysa hangi site? Lütfen yardım edin.
DesPOt Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 161 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #2 Çıkmadı malesef.
mertcan ahi01 Hectopat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #3 Çok teşekürler
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #4 oyunceviri.com sitesini takip et orada çoğu oyun yaması var Fallout 4'de %75 yapılıyordur şuan. (F4 yamamsı yani. )
oyunceviri.com sitesini takip et orada çoğu oyun yaması var Fallout 4'de %75 yapılıyordur şuan. (F4 yamamsı yani. )
mertcan ahi01 Hectopat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #5 Saol teşekürler
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #6 Henüz ortada yama yok olacağını sanmıyorum ki yapmaya başlasalar bile 1.5 yıl belki daha fazla sürecek. Skyrim'de aynı şekilde sürmüştü dolayısıyla İngilizce olarak oynamaktan şans yok.
Henüz ortada yama yok olacağını sanmıyorum ki yapmaya başlasalar bile 1.5 yıl belki daha fazla sürecek. Skyrim'de aynı şekilde sürmüştü dolayısıyla İngilizce olarak oynamaktan şans yok.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #7 Ravix of Fourhorn dedi: oyunceviri.com sitesini takip et orada çoğu oyun yaması var Fallout 4'de %75 yapılıyordur şuan. (F4 yamamsı yani. ) Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak %75 dediniz anlayamadım oyunceviri.com adresinde böyle bir bilgi yok henüz. Başlanmış bi' çeviri mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ravix of Fourhorn dedi: oyunceviri.com sitesini takip et orada çoğu oyun yaması var Fallout 4'de %75 yapılıyordur şuan. (F4 yamamsı yani. ) Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak %75 dediniz anlayamadım oyunceviri.com adresinde böyle bir bilgi yok henüz. Başlanmış bi' çeviri mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #8 9544 dedi: Neye dayanarak %75 dediniz anlayamadım oyunceviri.com adresinde böyle bir bilgi yok henüz. Başlanmış bi' çeviri mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda demedim yüzde 75 başlamıştır anlakında dedim. %75 bittiğini söylemedim.
9544 dedi: Neye dayanarak %75 dediniz anlayamadım oyunceviri.com adresinde böyle bir bilgi yok henüz. Başlanmış bi' çeviri mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda demedim yüzde 75 başlamıştır anlakında dedim. %75 bittiğini söylemedim.
Remezan Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #9 Konu eski ama yararlanan arkadaşlar olacaktır. Yamanın şuan %93lük kısmındayız sitemizden takip edebilirsiniz. www.korsanceviri.com
Konu eski ama yararlanan arkadaşlar olacaktır. Yamanın şuan %93lük kısmındayız sitemizden takip edebilirsiniz. www.korsanceviri.com