ShadowFight Megapat Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #1 Merhaba. Fallout 4'ün Türkçe yaması çıkacak mı? Herhangi bir hazırlık falan var mı bildiğiniz? Cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba. Fallout 4'ün Türkçe yaması çıkacak mı? Herhangi bir hazırlık falan var mı bildiğiniz? Cevap verirseniz sevinirim.
Y yusuf yalvac Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #2 geliştirmeye başlandığı gibi haber okudum
ShadowFight Megapat Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #3 yusuf yalvac dedi: geliştirmeye başlandığı gibi haber okudum Genişletmek için tıkla... Hangi site geliştirmeye baaşlamış biliyor musunuz?
yusuf yalvac dedi: geliştirmeye başlandığı gibi haber okudum Genişletmek için tıkla... Hangi site geliştirmeye baaşlamış biliyor musunuz?
B barisozaltin2015 Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #4 Ben cikti diye biliyom ama
ShadowFight Megapat Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #5 barisozaltin2015 dedi: Ben cikti diye biliyom ama Genişletmek için tıkla... Araştırdım baya bulamadım.
barisozaltin2015 dedi: Ben cikti diye biliyom ama Genişletmek için tıkla... Araştırdım baya bulamadım.
Deadhouse Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #6 Yeni ve popüler oyunların yaması çıkıyor genelde. Ama takdir edersiniz ki çevirmesi oldukça güç Fallout'u. Çevrilse bile baya uzun sürecektir tahminim. Ben de bekliyorum açıkcası.
Yeni ve popüler oyunların yaması çıkıyor genelde. Ama takdir edersiniz ki çevirmesi oldukça güç Fallout'u. Çevrilse bile baya uzun sürecektir tahminim. Ben de bekliyorum açıkcası.