Fallout 4 vs New Vegas

Anrwqq

Hectopat
Daha fazla  
Fallout 4 veya New Vegas almayı düşünüyorum grafikler açıkçası çok umurumda değil tek derdim oynanış ve hikaye sizce hangisi daha güzel ve DLC'lerini almalı mıyım?

New vegas her türlü hikaye olarak mükemmel ve daha iyi. RPG oynamak istiyorsanız new vegas alın. Oynanış olarak new vegas çok iyi değil ama oynanmayacak kadar kötü de denilmez yani. Fallout 4 ise teknik olarak elbette daha iyi ve ben şahsen fallout 4'deki power armor mantığını aşırı seviyorum ama hikaye olarak pek diyemem.

RPG ögelerinin daha baskın olduğu, Skyrim havasında bir post-modern oyun arıyorsanız New Vegas'tan iyi bir seçenek yok ama ben arada tek düze hikaye kıvamı daha baskın olan, base building gibi işlerle uğraşmak istediğim bir oyun arıyorum diyorsan da Fallout 4 en iyisidir. Ha bana kalsa, ikisini de oynamak gerekiyor ancak imkanlar kısıtlı olabilir.

Oynanış olarak new vegas maalesef çok kötü. Bu senede eğer böyle şeyleri en ufak bir şekilde önemsiyorsanız bile rahatsız edecektir. Çok daha önce çıkan Fallout 3 bile daha iyi oynanış olarak yani. Bunları dert etmezseniz zengin bir RPG içeriği için tercih edilebilir. Fakat 4 role playing hariç her yönde daha iyi. Oynanış, outpost kurmaya ve kasılmaya dayalı RPG, buna karşı sonu olmayan minecraft tarzı outpost inşa etme mekanikleri ile sonsuza kadar oynanabilecek bir içeriğe sahip. Biraz da rpg harici aksiyon macera olarak düşünülürse Fallout 4 çok daha iyi bir oyun. Bethesda’dan değil de, çok sağlam RPG oyunları yapan Obsidian’dan çıkmış bir oyun olan new vegas daha çok teknik ve oynanışsal sorunları dert etmeyen ve 3 ile birlikte Bethesda’nın koparttığı kemik Fallout 1 ve 2 kitlesini tatmin eden/etmek için yapılmış bir oyun. Seriye giriş ve teknik olarak 4 çok daha sağlamdır fakat bu New Vegas’ın serideki en iyi RPG olduğunu değiştirmiyor.

skyrim gibi rpg oyunu istiyordum o yüzden new vegas alacağım teşekkürler

Bir de The Evil Within almayı düşünüyorum DLC'leri de alınır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…