Steam Fallout 4 yakın zamanda indirime girer mi?

BigCheffy

Decapat
Daha fazla  
"Kıyamet Sonrası" türü ile hiç alakam olmamasına rağmen bir anda Fallout serisine merak sardım ve seriye dördüncü oyundan başlamaya karar verdim. Daha önce New Vegas oynadım ama grafikleri ve oynanışı şimdiki oyunlara göre çağın gerisinde kalıyordu ve doğal olarak beni sarmadı. Bu durumda Fallout 4' ile seriye girmek istiyorum.

Yakın zamanda Steam'de indirime girer mi? Girerse kaç lira olur?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Fallout 4'ün daha modern olduğu doğrudur fakat serinin en iyi oyunu New Vegas'dır RPG unsuru olarak.

Normal versiyonu 60 TL olacaktır. DLC'siz hali yani.

Bence Nexusmods'tan grafik güncelleştirmeleri yükleyerek New Vegas'a bir şans ver. 4 ne kadar güzel olsa da New Vegas şaheser.

Fallout 4'ün daha modern olduğu doğrudur fakat serinin en iyi oyunu New Vegas'dır RPG unsuru olarak.
Peki Fallout 76 nedir? Seriye ondan mı başlamalıyım yoksa Fallout 4 daha mı iyidir?

Fallout 76 çok sıkıntılı bir oyundu. Hala öyle diye biliyorum. Ben de oynamıştım bir zamanlar yalnız sarmadı beni bıraktım.

Peki Fallout 76 nedir? Seriye ondan mı başlamalıyım yoksa Fallout 4 daha mı iyidir?
Hocam Fallout 76 direkt online bir oyun ve hikayesi bence saçma. Fallout 4 iyidir ve oynanabilir ama bence de en iyi oyun new vegas'dır. Çünkü New Vegas RPG olarak mükemmel ama Fallout 4 daha oynanabilir denebilir. Ama bana kalırsa Starfield en mükemmeli olmuş hem oynanış daha iyi hem de RPG öğeleri güzel.

Fallout oynamanız için kıyamet sonrası değil RPG ile aranız olması gerek. Kıyamet sonrasını çok seven biri olarak Fallout'un RPG elementlerine pek katlanamadım ben.

Fallout oynamanız için kıyamet sonrası değil RPG ile aranız olması gerek. Kıyamet sonrasını çok seven biri olarak Fallout'un RPG elementlerine pek katlanamadım ben.
RPG'ler le aram iyidir. Hemen hemen her RPG oyununu (özellikle orta çağ teması olanları) oynamışımdır. Tek oynamadığım Falloutlar kalmıştı, ona da girmek istiyorum.

Ana oyun 59TL, GOTY paketi 87TL'ye düşüyor.
Peki ne zaman indirime girer? Ya da geçen indirimlerde indirime girdi mi?

Son düzenleme:
Dediğim gibi New Vegas oynayabileceğiniz en iyi RPG oyunlarından birisidir. Yukarıda da bahsedildiği gibi NexusMods'da oyunu modlayıp biraz daha modernleştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…