R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Sorum belli, oynayacak arkadaşım yok.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 2 Temmuz 2023 #2 Alınmaz. Fallout 4 al. Neden mi?: Sürprizbozan
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 Berk Count dedi: Alınmaz. Fallout 4 al. Neden mi? Sürprizbozan Eki Görüntüle 1843725 Genişletmek için tıkla... Fallout 4'ü bitirdim hocam o yüzden soruyorum zaten Berk Count dedi: Alınmaz. Fallout 4 al. Neden mi? Sürprizbozan Eki Görüntüle 1843725 Genişletmek için tıkla... Düzeltildi deniyor o yüzden soruyorum zaten yoksa biliyorum oyunun kötü olduğunu.
Berk Count dedi: Alınmaz. Fallout 4 al. Neden mi? Sürprizbozan Eki Görüntüle 1843725 Genişletmek için tıkla... Fallout 4'ü bitirdim hocam o yüzden soruyorum zaten Berk Count dedi: Alınmaz. Fallout 4 al. Neden mi? Sürprizbozan Eki Görüntüle 1843725 Genişletmek için tıkla... Düzeltildi deniyor o yüzden soruyorum zaten yoksa biliyorum oyunun kötü olduğunu.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 2 Temmuz 2023 #4 RepoxK dedi: Fallout 4'ü bitirdim hocam o yüzden soruyorum zaten Düzeltildi deniyor o yüzden soruyorum zaten yoksa biliyorum oyunun kötü olduğunu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam düzeltilse kötü mü olur puanlar. Online odaklı çok kötü oyun almayın bence. New Vegas bakabilirsiniz.
RepoxK dedi: Fallout 4'ü bitirdim hocam o yüzden soruyorum zaten Düzeltildi deniyor o yüzden soruyorum zaten yoksa biliyorum oyunun kötü olduğunu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam düzeltilse kötü mü olur puanlar. Online odaklı çok kötü oyun almayın bence. New Vegas bakabilirsiniz.