Fallout 76 artık 3 yaşında

Lanet olsun doğduğu güne.
İlk oyundan son oyuna kadar tüm Fallout oyunlarını oynamış ve bitirmiş arkadaşlar ile birlikte Fallout 76 oynuyoruz. Biz eğleniyoruz ama hayatında sadece NV ya da 4 oynamış herkes oyunu eleştiriyor.

Oyunu oynayan bir arkadaşım(kadın):

İlk 2 oyun haricinde diğer Fallout oyunlarını oynadım fakat Fallout 76'yı hiç beğenmedim, tarzım değildi. Ben ilk 2 oyunu da oynasaydım ne değişecekti onu anlamış değilim. Bana anlatır mısın?

İlk 2 oyun haricinde diğer Fallout oyunlarını oynadım fakat Fallout 76'yı hiç beğenmedim, tarzım değildi. Ben ilk 2 oyunu da oynasaydım ne değişecekti onu anlamış değilim. Bana anlatır mısın?
Beğenmemiş olabilirsiniz lakin ezbere bir ön yargı var. Oyunun RPG olmak gibi bir amacı yokken "RPG yanı kötü" diyerek yerden yere vuruluyor. Fallout evreninin suyunu sıkmış arkadaşlar olarak biz oynuyoruz, diğer yandan Fallout evreniyle 1-2 oyun dışında bağı olmayanlar gelip oyuna laf söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…