Fallout 76 co-op nasıl oynanır?

Fırat Kavak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım ile Fallout 76'ya başladık fakat merak ettiğim birkaç soru var.
  • Arkadaşımın adına bir C. A. M. P. kurduk fakat ben solo gireceğim zaman onun kampına erişemiyorum. Nasıl erişebilirim?
  • Oyuna birer gün arayla başladık. Haliyle, mevcut görevlerimiz birbiriyle aynı değil (oyunun başındaki görevler). Oyunun bize verdiği görevleri ortaklaşa onunla nasıl yapabilirim? Yani ikimiz de o an ayın olan bir görevden sorumlu olacağız.
  • İnternette oyunun modlarını gördüm. Online modlu bir şekilde oynayabilir miyiz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fallout 76 olduğuna emin misin? O oyun zaten MMORPG kafasında. Yani doğrudan Online bir oyun. Aynı serverda olup olmadığınızı kontrol eder misiniz? Bir de oyun önerisi olarak will to Live de benzer kafada bir oyun. Tavsiye ederim co op olarak çok zevklidir.

Hocam oyunda sanırım belli bir vakte kadar görevler yapılıyor. Görev sistemi olduğu icin, Co-op olabileceği düşüncesindeydim.
Oyunu zaten beraber oynarken, ben arkadaşıma direkt katılıyorum ve öyle oynuyoruz. Yani serverden kastetmek istediğiniz bu ise.
Ben öyle rust'taki gibi bir Server listesi görmedim. Eger varsa, heralde öyle yapacağız ama yok diye biliyorum.
Dediğim gibi, arkadaşımın kendi camp'ına, o yok iken erişmek istiyorum çünkü solo gireceğim zamanlar da olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…