Fallout 76 tarzı oyun önerisi

Makaleler
2
Öncelikle iyi geceler. Şöyle Fallout 76 tarzı bir oyun arıyorum. Gerek hikayeden ilerleyince keyif veren gerek saatlerce loot yapıp dünyayı keşvedebileceğim tarzda olan bir oyun arıyorum. First person olmasına gerek yok.

Aradığım temel özellikler
  • Giriş - Orta seviye sistem.
  • Sıkıcı olmayan.
  • Hızlı bitmeyen.

Öncelikle iyi geceler. Şöyle Fallout 76 tarzı bir oyun arıyorum. Gerek hikayeden ilerleyince keyif veren gerek saatlerce loot yapıp dünyayı keşvedebileceğim tarzda olan bir oyun arıyorum. First person olmasına gerek yok.

Aradığım temel özellikler.
  • Giriş - orta seviye sistem.
  • Sıkıcı olmayan.
  • Hızlı bitmeyen.

Kesinlikle Metro Exodus öneririm. Ama oynamadan önce önceki 2 oyunu da oynarsan hikayeyi daha iyi anlarsın.

The Outer Worlds, Borderlands ve Outriders'a göz atabillirsin. Outriders'ın yorumları pek iyi değildi sanırım ama looter shooter seviyorsan şans verilebilir.
Başka aklıma gelen oyunlardan No Man's Sky ve Remnant From the Ashes'a da bakılabilir.

Aradığım temel özellikler
  • Giriş - Orta seviye sistem.
  • Sıkıcı olmayan.
  • Hızlı bitmeyen.
Metro ya da Skyrim.

The Outer Worlds, Borderlands ve Outriders'a göz atabillirsin. Outriders'ın yorumları pek iyi değildi sanırım ama looter shooter seviyorsan şans verilebilir.
Başka aklıma gelen oyunlardan No Man's Sky ve Remnant From the Ashes'a da bakılabilir.
Remnant From the Ashes bugün oynama fırsatım oldu. Oyun çok hoşuma gitti teşekkürler.

Bitirdikten sonra kısmet olursa Metro serisine bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı