6 Liraya 1 aylık Ultimate abone oldum. Fallout 76 indirdim. Rezalet ötesi anamenüde %0 GPU kullanımı 5 FPS ile çalıştırıyor oyun. Oyuna girince düzelir dedik gene aynı GPU kullanımı %0 10 FPS ile oynuyoruz oyunu bu sorunla karşılaşıp düzelten var mı?
6 Liraya 1 aylık Ultimate abone oldum. Fallout 76 indirdim. Rezalet ötesi anamenüde %0 GPU kullanımı 5 FPS ile çalıştırıyor oyun. Oyuna girince düzelir dedik gene aynı GPU kullanımı %0 10 FPS ile oynuyoruz oyunu bu sorunla karşılaşıp düzelten var mı?
Bende , Fallout 76 çevrimdışı olduğundan açılamıyor. Depolama cihazı yok veya bağlantısı kesilmiş olabilir. Diye hata veriyor açılmıyor sizde de öyle mi?
Bende, Fallout 76 çevrimdışı olduğundan açılamıyor. Depolama cihazı yok veya bağlantısı kesilmiş olabilir. Diye hata veriyor açılmıyor sizde de öyle mi?
Ben öyle bir hata almadım zaten bu konuyu açtığım günün sonraki günü sildim oyunu Saçma sapan FPS düşmeleri var oyunda güya orijinal çok da sevemedim açıkcası Online kısmını. Senin sorunun hard diskte SSD'de yer yok ondan olabilir.
Ben öyle bir hata almadım zaten bu konuyu açtığım günün sonraki günü sildim oyunu saçma sapan FPS düşmeleri var oyunda güya orijinal çok da sevemedim açıkcası Online kısmını. Senin sorunun hard diskte SSD'de yer yok ondan olabilir.
Ben FPS düşüşü yaşamadım hiç, 1080P en yüksek ayarda 80FPS falan veriyor, oyunu hem 2TB'lik hem de 250GB SSD'ye yükledim aynı, oyunu 2 kez yükledim yine aynı ofs.
Ben FPS düşüşü yaşamadım hiç, 1080P en yüksek ayarda 80FPS falan veriyor, oyunu hem 2TB'lik hem de 250GB SSD'ye yükledim aynı, oyunu 2 kez yükledim yine aynı ofs.