Fallout 76'da gülme emojisi hediye

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Fallout 76'da 1 Nisan sebebiyle gülme emojisi tüm oyunculara ücretsiz.

20210401194221_1.jpg

20210401194228_1.jpg

Öyle bir oyun mu vardı 😅
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öyle bir oyun mu vardı 😅

Oyun hala popüler ve gelişmeye devam ediyor. Üzülerek söylüyorum ki ne yazık ki Enis ikinci üçüncü videoda oldukça saçmalamış. Atom hakkında yanlış bilgi veriyor, Atom oyunda gerekli bir para birimi değil. Atomic Shop'tan bugün hediye verilen şey gibi sadece görsel şeyler alınıyor.

3. sezon bitmesine rağmen Steam'de anlık 5.000 oyuncusu var. Üstelik oyun Game Pass sistemine dahil ve Bethesda Launcher üzerinden oynayanlar da var.

Son düzenleme:
Bu karakter, Fallout evreninde "Şans"ı temsil ediyordu değil mi? Çok seviyorum bu karakterin tipini :)
Adı Vault boy, Vault-Tec firmasının maskotu. Firmanın ürünlerinde, reklamlarında ve kullanım kılavuzlarında yer alıyor. Fallout evreninin en bilinen maskotu.

Pardon, nedense benim aklıma şansı temsil ediyor diye kazınmış.
Güncel Fallout oyunlarında yer alan S.P.E.C.I.A.L. sisteminde her harf farklı bir Vault boy ile tasvir ediliyor, belki oradan aklında kalmıştır.

Luck(şans)
FO76_emote_Luck.gif

Enis Kirazoğlu kötüledi, sevmedi diye Fallout 76 berbat, iğrenç bir oyun olmuyor. Kendim büyük bi' zevkle oynadım ve oynuyorum.
Ben oyunu kötülediği 2 video var sanıyordum. 3 video varmış, onu da bu konu sayesinde fark ettim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı