Fallout evrenine Fallout New Vegas ile başlanır mı?

yahizerk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, geçen Steam indirimlerinde edindiğim Fallout New Vegas oyununa başlamadan önce kafamda bir şüphe oluştu.

1. Oyunu anlamam için evren hakkında bilgim olması gerekir mi?
2. Daha önce oyunlarda çıkan karakterleri bilmem gerekir mi?
3. Direk bu oyunla başlasam oyunun keyfi ne kadar düşer?

Ben de Fallout New Vegas oyunu ile başlamıştım oyuna ancak ufak bir ön araştırma yapmıştım. Her oyuna girdiğinde ayrı bir sığınaktan farklı bir karakter olarak çıktığın için çok büyük bilgi sahibi olman gerekmez ancak eski oyunlardan kesişen bazı karakterleri bilemeyebilirsin. Direk bu oyunla başlarsan keyfinin düşeceğini hiç sanmıyorum, ben çok büyük keyif almıştım.

Tamamdır, başladım oyuna fallot evreni inanılmaz soğuk ve ilk başta pek alışamadığımız bir evren bana kalırsa o yüzden fallout 4 çıkışına yakın bir süre main questleri oynayacağım pek ısınamadım oyuna sanırım

F:NW'da geçmiş oyunlara yönelik bir sürü gönderme var. Özellikle ilk iki oyuna. Çünkü yakın bölgelerde geçiyorlar. Bu göndermeleri anlamak, oyuncuyu baya keyiflendiriyor. Eski yüzleri yeniden görmek ya da onların eserlerinin etkileri hissetmek hoş bir şey.

F:NW, her Bethes'da oyununda olduğu gibi evreni Bilal'e anlatır gibi sunuyor. Yeni bir şey mi gördün? Bir sonraki NPC ile bunu konuşup detaylarını öğrenebilirsin. Hikaye açısından kaybedeceğin çok şey var. Ama yine tek başına oynandığında kafalarda soru işareti bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…