sahbazov Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #11 5h13ld dedi: Oyunu Türkçe yama ile birlikte bitirdim ve Türkçe yama gayet güzeldi. Genişletmek için tıkla... Dlc'lerin tamamını oynadın mı ve dlc'ler türkçe miydi?
5h13ld dedi: Oyunu Türkçe yama ile birlikte bitirdim ve Türkçe yama gayet güzeldi. Genişletmek için tıkla... Dlc'lerin tamamını oynadın mı ve dlc'ler türkçe miydi?
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 5 Şubat 2024 #12 sahbazov dedi: DLC'lerin tamamını oynadın mı ve DLC'ler Türkçe miydi? Genişletmek için tıkla... Türkçeydi diye hatırlıyorum tüm DLC'ler bitti zaten ama uzun zaman geçti aradan. Ultimate Edition ile uyumlu idi zaten nereden indirdiğimi hatırlamıyorum.
sahbazov dedi: DLC'lerin tamamını oynadın mı ve DLC'ler Türkçe miydi? Genişletmek için tıkla... Türkçeydi diye hatırlıyorum tüm DLC'ler bitti zaten ama uzun zaman geçti aradan. Ultimate Edition ile uyumlu idi zaten nereden indirdiğimi hatırlamıyorum.