TheInvisible Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #1 Oyunda büyük karınca, akrep vs. bir sürü böcek var. Bunları kaldırabilecek bir mod yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2021
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 18 Eylül 2021 #2 Insects begone -The Entomophobic mod- This mod replaces all creepy crawlies with ghouls while hopefully keeping all drops and mission data intact! www.nexusmods.com Artı 0 Eksi
Insects begone -The Entomophobic mod- This mod replaces all creepy crawlies with ghouls while hopefully keeping all drops and mission data intact! www.nexusmods.com
KS KS TheInvisible Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #3 DarkReader dedi: Insects begone -The Entomophobic mod- This mod replaces all creepy crawlies with ghouls while hopefully keeping all drops and mission data intact! www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Bunu direk oyun dosyalarına atıyorum sanırım. Artı 0 Eksi
DarkReader dedi: Insects begone -The Entomophobic mod- This mod replaces all creepy crawlies with ghouls while hopefully keeping all drops and mission data intact! www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Bunu direk oyun dosyalarına atıyorum sanırım.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 18 Eylül 2021 #4 TheInvisible dedi: Bunu direk oyun dosyalarına atıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS TheInvisible Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #5 DarkReader dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Konu kapanabilir. Artı 0 Eksi