SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 26 Ekim 2023 #1 Fallout: New Vegas alacağım. DLC ile oyuna göre çok pahalı oluyor. DLC gerekli mi? Türkçe yama için DLC gerekiyor mu?
Fallout: New Vegas alacağım. DLC ile oyuna göre çok pahalı oluyor. DLC gerekli mi? Türkçe yama için DLC gerekiyor mu?
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 SemihDnz dedi: Fallout: New Vegas alacağım. DLC ile oyuna göre çok pahalı oluyor. DLC gerekli mi? Türkçe yama için DLC gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu aldığında zaten yanında 4 tane falan DLC veriyor. Türkçe yama için Courier's Stash DLC'sini alman gerekiyor.
SemihDnz dedi: Fallout: New Vegas alacağım. DLC ile oyuna göre çok pahalı oluyor. DLC gerekli mi? Türkçe yama için DLC gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu aldığında zaten yanında 4 tane falan DLC veriyor. Türkçe yama için Courier's Stash DLC'sini alman gerekiyor.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 26 Ekim 2023 #3 Efe Kaya dedi: Oyunu aldığında zaten yanında 4 tane falan DLC veriyor. Türkçe yama için Courier's Stash DLC'sini alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Diğerleri ne gibi bir fark yaratıyor?
Efe Kaya dedi: Oyunu aldığında zaten yanında 4 tane falan DLC veriyor. Türkçe yama için Courier's Stash DLC'sini alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Diğerleri ne gibi bir fark yaratıyor?
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #4 SemihDnz dedi: Teşekkürler. Diğerleri ne gibi bir fark yaratıyor? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum maalesef, daha dün gece aldım bende 2 saat kadar oynama fırsatım oldu.
SemihDnz dedi: Teşekkürler. Diğerleri ne gibi bir fark yaratıyor? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum maalesef, daha dün gece aldım bende 2 saat kadar oynama fırsatım oldu.