Fallout New Vegas için rol önerisi

Nacttemhem

Hectopat
Yer
Temennim cennet
Arkadaşlar, ilk kez bir RPG oyunu oynayacağım ve bu oyunu çok fazla kişi tavsiye ettiği için satın aldım DLC'leri ile birlikte. Oyun içinde hangi role bürünerek daha keyif alabilirim diye sormak istiyorum. Vuruş hissiyatı çok kötü imiş, bunu hissetmemek için hangi silah türünü seçmeliyim? Oyun hakkında deneyimi olanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bu oyunu sadece rol yapabilmek ve kararlarımın etkisini görebilmek için aldım, o yüzden sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Combat'a girmek istemiyorsan hitabetini yüksek tut, olayları diyalog ile çöz, diplomasiye odaklan. Oyunun vuruş hissi yok ama uzuvların parçalanması olayı var, tek attığında vuruş hissi çoğu oyundan daha iyi oluyor. Bu yüzden diplomasi yanında gizliliğini geliştir. Gizli vurduğunda krit hasarını arttıran perkleri al, silahlarına susturucu tak, ve krit hasarının yüksek olmasına dikkat et.
Çeşitlilik anlamında gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunudur. Witcher'ı geçtim zaten RPG sayılacak kadar çeşitli değil, ama Skyrim bile NV'ın yanında aksiyon macera oyunu kalır.
Obsidian daha sonrasında The Outer Worlds'u yaptı o da NV kadar başarılı. RPG oyunu yaptıklarını sanan firmalara "RPG böyle yapılır" diye cevap verdikleri çok güzel bir oyundur. NV'dan sonra onuda denemelisiniz.

Çok teşekkür ederim. Dediklerine dikkat edeceğim hevesim daha arttı oyun adına yazdıklarını okuduğumda

Hitabeti yüksek tut arkadaşın dediği gibi. Oyunun en zor yerlerinde bile işine yarıyor. Yürüme hızı kodunu bulup hızını bir tık arttır en azından ilk 10 saat için. RP yaparken " ya ama şimdi adama böyle yaparsam kötü olur" diye düşünme duygularını bir kenara bırak Role Play'e odaklan kötü bir adamsan sık kafasına gitsin tarzı. İnan bu şekilde daha çok zevki çıkıyor. Zaten normal oynadığında yapacağın şeyleri yapma demek istediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…