Teşekkürler.Rideable Buttercup şart bir mod. Çünkü o kadar mesafeyi yürümek bir süre sonra çile oluyor hele ki survival modunda. Buttercup denilen ise savaş öncesi Fallout evreninde oyuncak mekanik bir at bu mod sayesinde her yere atla hızlı gidebilirsin. Atın üstünde ateş de edebilirsin. Grafik modu olarak IMAGINATOR tavsiye ederim. Reshade modu oyunu renklendiriyor iyi görünüyor. Bir sürü preseti var pipboydan seç istediğini. ENB gibi kurması karışık değil direk kur geç. Tüfekleri seviyorsan millenia' nın nexus sayfasına bak. Onlarca efsane 2K, 4K gerçek hayatta olan tüfek modları var. Tabi oyunda retexture edilecek kaplamaları güzelleştirecek binlerde item var. Hepsini kur çünkü oyunun kaplamaları rezalet. Başını ağrıtır grafikleri baya eski. Daha binlerce mod var. İyi eğlenceler.
Mod Orginzerden mi kuracağım,kuracaksam türkçe yama çalışmıyor o zaman.Rideable Buttercup şart bir mod. Çünkü o kadar mesafeyi yürümek bir süre sonra çile oluyor hele ki survival modunda. Buttercup denilen ise savaş öncesi Fallout evreninde oyuncak mekanik bir at bu mod sayesinde her yere atla hızlı gidebilirsin. Atın üstünde ateş de edebilirsin. Grafik modu olarak IMAGINATOR tavsiye ederim. Reshade modu oyunu renklendiriyor iyi görünüyor. Bir sürü preseti var pipboydan seç istediğini. ENB gibi kurması karışık değil direk kur geç. Tüfekleri seviyorsan millenia' nın nexus sayfasına bak. Onlarca efsane 2K, 4K gerçek hayatta olan tüfek modları var. Tabi oyunda retexture edilecek kaplamaları güzelleştirecek binlerde item var. Hepsini kur çünkü oyunun kaplamaları rezalet. Başını ağrıtır grafikleri baya eski. Daha binlerce mod var. İyi eğlenceler.
Teşekkürler.
Mod Orginzerden mi kuracağım,kuracaksam türkçe yama çalışmıyor o zaman.
Merhaba sınavlardan yazamamıştım bana nasıl kurulacağını yazabilirsen sevinirim.Discord varsa daha iyi olur.Fallout new vegas eski oyun Nexus Mod Manager olur TR Yama uyumlu sorun çıkmaz. LOOT ile de tarattın mı mis. Ben Nexus mod manager ile ultra modlu TR Yamayla oynuyordum. Format attım gitti. Yoksa yine oynardım. NVSE isteyen modlar için NVSE kurmayı NVSE Launcher den başlatmayı. İndirmek istediğiniz modun gerekli modlar kısmında çalışması için gerekli modlar var mı bakmayı unutmayın.
Oynamaktan vazgeçtim birsürü mod yüklemek gerekiyor sonra oynarım.Fallout new vegas eski oyun Nexus Mod Manager olur TR Yama uyumlu sorun çıkmaz. LOOT ile de tarattın mı mis. Ben Nexus mod manager ile ultra modlu TR Yamayla oynuyordum. Format attım gitti. Yoksa yine oynardım. NVSE isteyen modlar için NVSE kurmayı NVSE Launcher den başlatmayı. İndirmek istediğiniz modun gerekli modlar kısmında çalışması için gerekli modlar var mı bakmayı unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.