IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 6 Temmuz 2022 #1 Oyunda kralın adamları ncr ile çatışmaya girdi ve benim yardıma gitmem gerekiyormuş fakat ben ncr ile düşman olmak istemiyorum. Nasıl halledebilirim?
Oyunda kralın adamları ncr ile çatışmaya girdi ve benim yardıma gitmem gerekiyormuş fakat ben ncr ile düşman olmak istemiyorum. Nasıl halledebilirim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.929 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 6 Temmuz 2022 #2 Kralın adamları saldırmadan önceki kayıt dosyasına geçip hikayede etkili bir konuşma var mı bakmak iyi olur.
Kralın adamları saldırmadan önceki kayıt dosyasına geçip hikayede etkili bir konuşma var mı bakmak iyi olur.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 6 Temmuz 2022 #3 IDenizI dedi: Oyunda kralın adamları ncr ile çatışmaya girdi ve benim yardıma gitmem gerekiyormuş fakat ben ncr ile düşman olmak istemiyorum. Nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Hatırladıgım kadarıyla görev yerine gittiğinizde otomatik olarak ncr askeri sizle diyalog açıyordu emin değilim.
IDenizI dedi: Oyunda kralın adamları ncr ile çatışmaya girdi ve benim yardıma gitmem gerekiyormuş fakat ben ncr ile düşman olmak istemiyorum. Nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Hatırladıgım kadarıyla görev yerine gittiğinizde otomatik olarak ncr askeri sizle diyalog açıyordu emin değilim.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 6 Temmuz 2022 #4 Baran0141 dedi: Hatırladıgım kadarıyla görev yerine gittiğinizde otomatik olarak ncr askeri sizle diyalog açıyordu emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam alana girdiğim gibi ateş açıyorlar, hiçbie diyalog çıkmıyor.
Baran0141 dedi: Hatırladıgım kadarıyla görev yerine gittiğinizde otomatik olarak ncr askeri sizle diyalog açıyordu emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam alana girdiğim gibi ateş açıyorlar, hiçbie diyalog çıkmıyor.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 6 Temmuz 2022 #5 NCR ile ilişkin nasıl ?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 6 Temmuz 2022 #6 Baran0141 dedi: NCR ile ilişkin nasıl ? Genişletmek için tıkla... İlişkim iyi, verdikleri bütün görevleri yapıp şöhret kazandım. Galiba çatışma başlamadan kısa süre önce kralla yapılan konuşmada doğru seçenekleri seçmem lazım.
Baran0141 dedi: NCR ile ilişkin nasıl ? Genişletmek için tıkla... İlişkim iyi, verdikleri bütün görevleri yapıp şöhret kazandım. Galiba çatışma başlamadan kısa süre önce kralla yapılan konuşmada doğru seçenekleri seçmem lazım.