Biliyorum, işte ben de bu yüzden bu konuyu açtım. Yoksa RPG oyunlarını severim.O oyun RPG türünün en iyi örneklerinden biri. New Vegas'ta RPG hissini alamazsan zor.
Primm'i, Güzelbahar'ı ve birkaç küçük yerleşkeyi keşfetmişim sadece.Oyunun daha çok başındasın, sanırım daha Vegas'a bile gelmedin.
Kişisel meselelere karışmıyorum, mesela Trudy ve Ringo meselesine şahit oldum ancak karışmadım.Companion'larının kişisel meselelerine yardım ettiğinde ilişkinizi geliştirmiş ve onun hakkında daha çok bilgi edinmiş olursunuz.
NRC'lere yardım ediyorum şu anda, Primm'e yeni bir şef atamam gerek.Oyunda katılabileceğin bir sürü lider grup ve güruh bulunuyor.
Ayırdım şimdi, genellikle ayırırım da unuttum bu sefer.Primm'i, Güzelbahar'ı ve birkaç küçük yerleşkeyi keşfetmişim sadece.
Kişisel meselelere karışmıyorum, mesela Trudy ve Ringo meselesine şahit oldum ancak karışmadım.
NRC'lere yardım ediyorum şu anda, Primm'e yeni bir şef atamam gerek.
Bu arada, keşke cümleleri parantezlere ayırsaydın. Okumakta zorlandım
Hayır, mod kullanmayacağımı söyledim. Bu modu kurmazsam çok mu şey kaybederim?Ayırdım şimdi, genellikle ayırırım da unuttum bu sefer.
Sanırım ilk oynanışında
modlamayacağını söylemiştin ama Vanessa'yı kurmanı öneririm, oyuna çok daha hızlı bağlamanı sağlar.
Senin karakterin kadar diyalog barındırıyor, olaylara yorum yapıyor, bir adamı gözü tutmadığında fısıldayarak dile getiriyor. Bir görev aldın diyelim. Şu şekilde mi yapsak? Diye soruyor.
İlişki sistemin de yine var.Vanessa
Vanessa is back home, i heard she was in Goodsprings... probably in a bar.www.nexusmods.com
Vanessa ile NV'da Inigo ile de Skyrim'de vakit geçirdiğimden CP'daki Johnny Silverhand yeni bir deneyim olmamıştı. Ama modsuz böyle bir olay barındırdığından da sevdim.
Bence evet, aldığın zevkin 10 katını alırsın kurduğunda. Bu Companion NV ile özdeşleşti Vanessa'sız başlanmaz. Tıpkı Skyrim'deki Inigo ve Sofia gibi. Skyrim'e de bunlarla başladığında daha çok eğlenirsin.Hayır, mod kullanmayacağımı söyledim. Bu modu kurmazsam çok mu şey kaybederim?
Tamam, pekala. Modu kuracağım, NV için bir Mod Manager var mı? Vortex kullanmak istemiyorum, ayrıca nasıl mod kuruluyor?Bence evet, aldığın zevkin 10 katını alırsın kurduğunda. Bu Companion NV ile özdeşleşti Vanessa'sız başlanmaz. Tıpkı Skyrim'deki Inigo ve Sofia gibi. Skyrim'e de bunlarla başladığında daha çok eğlenirsin.