Fallout New Vegas RPG Hissini Yaşayamıyorum

Evet var. Ve tavsiyem Bethesda oyunu oynuyorsan ilk oynayışın olsa bile Unofficial Patch'i her zaman kur, bugsız bir deneyim için .
Modu kurmadan önce bunları uygulaman lazım, 4GB patchin adı öyle, MB civarında normalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videodaki kişi Vortex kullanıyor, ama sen Fallout Mod Manager ile aynı şekilde kurabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Hellblazer Aku bu arada oyun maksimum monitörün Hz değerinde yani 75 FPS'de çalışıyor ve bu değerin altına düşünce oyun kasıyor, bazenleri 50 FPS bile oluyor oyun. Normal midir? Çok sıkıntılı bir oyun sanırım.

Sistem özelliklerim Ryzen 3 3100, GTX 1660 Super ve 16 GB RAM. Oyun olabildiğince en yüksek ayarlarda.

Evet stutter remover kurman gerek o dropları yaşamamak için, eski bir oyun olduğundan Win 10 ve yeni sistemlerde aşırı sorunlu çalışıyor. Win 10 da Crash yememesi için uzunca bir fix de yapman gerektiğinden ben Fallout 4 New Vegas modunu bekliyorum. FO4 motoruyla remake yapıyorlar oyuna. Oyunun çoğu tamanlandı, seslendirmeleri ve Vault Boy'un animasyonlarını sıfırdan yaptıklarından biraz uzadı çıkış süresi.

Teşekkür ederim desteklerin için, iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…