Fallout New Vegas sevmeyen biri Cyberpunk 2077'yi sever mi?

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar,
Birkaç gündür düşünüyorum ama karar veremedim.
Acaba Fallout New Vegas sevmeyen biri Cyberpunk 2077'yi sever mi?
Bu cevap önemli çünkü buna göre ya 8 GB RAM alacağım ya da Cyberpunk 2077 alacağım. Bazıları Fallout New Vegas'a en iyi RPG oyunu diyorlar ama ben bu oyunu oynarken hiç sevmedim.
Tabii oyun tam çıkmadan cevap vermek biraz zor olur ama ben yine de cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fallout New Vegas herkese hitap eden bir oyun değil, üstelik mekanikleri hatta yapımcı firma bile aynı değil. Tek ortak noktası ikisinin de RPG olması. Witcher 3'ü sevdiyseniz bunu da seversiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

En iyi RPG oyunlarından birisi kesinlikle. Ama teknik sorunları o kadar göze batıyor ki. Ve soruna gelirsek. Evet sevebilir.

Şahsen ben de New Vegas'ı sevmedim. Sevmedim demiyelim de, oyuna bağlanamadım. Ama Cyberpunk 2077'i bekliyorum. Alamayacak olsam da bekliyorum.

Tamam sağolun o zaman oyun tam olarak çıktıktan sonra videolarını izleyerek karar vereceğim sağolun.

CP 2077 bize dev bütçeye sahip bir Fallout NV sunacakmış gibi duruyor ama NV'ın zayıf olan tarafı combatıydı aynı anda neredeyse sınırsız build bir sürü silah sunduğu için hepsinin kullanışı aynı zevkte olmuyordu. Bunun örneğini de CP'ın yakın dövüş sisteminde gördük katanaya çok hypelıydım bi gösterdiler vasat duruyor yakın dövüş Skyrimin combatından hallice eleştri gelince CDPR de yakın dövüşten tam olarak memnun olmadıklarını düzelteceklerini söyledi inşallah söylediklerini başarırlarda iyi bir yakın dövüş görürüz.

Abi optimizasyonunu GTX 1650 ile medium-High ayarlarda 1080P 60FPS oynatsın. İsterse çöp olsun. O grafikleri deneyimlemeliyim.

NV, Skyrim, Oblivion gibi oyunlar has RPG'lerdir. Bu 3 oyunu da oynamış biri olarak söyleyecek olursam RPG olarak CP2077 bu 3 oyunun da büyük ihtimal gerisinde kalacak.

NV vb. has RPG oyunlarını sevmeyen birisi CP2077 sevmez diye bir görüş söz konusu değil. Oyun tarz olarak zaten bu oyunlardan çok daha farklı olacak. Deus Ex oyunlarını sevdiyseniz CP2077'yi de seveceğinizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…