B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 13 Ağustos 2021 #1 Oyunun yamasını indirdim, ama DLC indirmedim. Yamayı kurdum ve oyuna girdim ama oyundan atmadı, sadece ana menüde çeviren kişinin ismi yazıyor, diğer yerler İngilizce. DLC'yi alsam sorun çözülür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Oyunun yamasını indirdim, ama DLC indirmedim. Yamayı kurdum ve oyuna girdim ama oyundan atmadı, sadece ana menüde çeviren kişinin ismi yazıyor, diğer yerler İngilizce. DLC'yi alsam sorun çözülür mü?
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 Nereden indirdiniz Türkçe yamayı?
B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 13 Ağustos 2021 #3 Fatih Terim dedi: Nereden indirdiniz Türkçe yamayı? Genişletmek için tıkla... Oyun çeviri
S Sadeceibrahim Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 459 Çözümler 3 13 Ağustos 2021 #4 Courier's stash DLC'sini almanız gerekiyor. O DLC aldıktan sonra oyunçeviriden rahatça oynayabilirsiniz. Bizzat ben bu şekilde Türkçe oynadım oyunu.
Courier's stash DLC'sini almanız gerekiyor. O DLC aldıktan sonra oyunçeviriden rahatça oynayabilirsiniz. Bizzat ben bu şekilde Türkçe oynadım oyunu.