kayrerdgn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Fallout New Vegas'ın DLC olmayan standart sürümünü aldım ama Türkçe yama çalışmıyor. Ultimate Edition için olmayan Türkçe yama var mı?
Fallout New Vegas'ın DLC olmayan standart sürümünü aldım ama Türkçe yama çalışmıyor. Ultimate Edition için olmayan Türkçe yama var mı?
rokiew Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 kayrerdgn dedi: Fallout New Vegas'ın DLC olmayan standart sürümünü aldım ama Türkçe yama çalışmıyor. Ultimate Edition için olmayan Türkçe yama var mı? Genişletmek için tıkla... Ultimate editiona gerek yok. 15-20 liraya Courier's Stash dlcsini alırrsanız çözülüyor. Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
kayrerdgn dedi: Fallout New Vegas'ın DLC olmayan standart sürümünü aldım ama Türkçe yama çalışmıyor. Ultimate Edition için olmayan Türkçe yama var mı? Genişletmek için tıkla... Ultimate editiona gerek yok. 15-20 liraya Courier's Stash dlcsini alırrsanız çözülüyor.