Hawki Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Epic Games'ten Fallout: NV ve DLC(Courier's Stash)'sini alacaktım fakat Papara'da 1 kuruş eksik çıkıyor. DLC olmadan Türkçe yama yapılamaz mı?
Epic Games'ten Fallout: NV ve DLC(Courier's Stash)'sini alacaktım fakat Papara'da 1 kuruş eksik çıkıyor. DLC olmadan Türkçe yama yapılamaz mı?
S SwindLer71 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Görev Açıklamaları % 100 Notlar % 100 Terminaller % 100 Diyaloglar % 100 Altyazılar % 100 Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından adına www.oyunceviri.net Hiç öyle denemedim ama sorun çıkarcanı zannetmiyorum Türkçe Yaman'ın. Zaten Türkçe yama DLC'ye özel değil oyun için. Artı 0 Eksi
Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Görev Açıklamaları % 100 Notlar % 100 Terminaller % 100 Diyaloglar % 100 Altyazılar % 100 Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından adına www.oyunceviri.net Hiç öyle denemedim ama sorun çıkarcanı zannetmiyorum Türkçe Yaman'ın. Zaten Türkçe yama DLC'ye özel değil oyun için.
A aragornxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1.245 27 Nisan 2024 #3 Degil ana oyun ve tüm DLC'ler birbirinden ayrı kalıplar halinde, oyun giriş programında. Sen tik atıyorsun. İstersen DLC'lerin Türkçe yamalarını tiki kapatarak deaktif edebilirsin. Ana oyun yamasını aktif etmen lazım o kadar. Artı 0 Eksi
Degil ana oyun ve tüm DLC'ler birbirinden ayrı kalıplar halinde, oyun giriş programında. Sen tik atıyorsun. İstersen DLC'lerin Türkçe yamalarını tiki kapatarak deaktif edebilirsin. Ana oyun yamasını aktif etmen lazım o kadar.