Ubeydullah Topçu Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #21 Oyuna girerken kapanıyor direk. steam orjinal oyun
Nopea Femtopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri - Cinsiyet Erkek Meslek - 24 Eylül 2022 #22 Hocam Türkçe karakter bozuk sanırım WinRAR'dan çıkarırken hata oluşuyor.
mamoş Yoctopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #23 528785 dedi: Hallettim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Reis nasıl yaptın söyler misin?
Frtyldz34 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #24 Merhaba indirdim kurdum ama dosyanın uninnstallı yok program kaldırdan kaldırılmıyor Regedit'te göremiyorum nasıl kaldırabilirim Türkçe yamayı?
Merhaba indirdim kurdum ama dosyanın uninnstallı yok program kaldırdan kaldırılmıyor Regedit'te göremiyorum nasıl kaldırabilirim Türkçe yamayı?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #25 Frtyldz34 dedi: Merhaba indirdim kurdum ama dosyanın uninnstallı yok program kaldırdan kaldırılmıyor Regedit'te göremiyorum nasıl kaldırabilirim Türkçe yamayı? Genişletmek için tıkla... Launcher'dan Türkçe yama dosyalarını kapat.
Frtyldz34 dedi: Merhaba indirdim kurdum ama dosyanın uninnstallı yok program kaldırdan kaldırılmıyor Regedit'te göremiyorum nasıl kaldırabilirim Türkçe yamayı? Genişletmek için tıkla... Launcher'dan Türkçe yama dosyalarını kapat.
Frtyldz34 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #26 Penetrator God dedi: Launcher'dan Türkçe yama dosyalarını kapat. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamayı kapatmak değil silmek istiyorum silinmiyor.
Penetrator God dedi: Launcher'dan Türkçe yama dosyalarını kapat. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamayı kapatmak değil silmek istiyorum silinmiyor.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #27 Frtyldz34 dedi: Türkçe yamayı kapatmak değil silmek istiyorum silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları klasöre nasıl attıysan aynı şekilde tekrar kaldır dostum nasıl silemiyorsun?
Frtyldz34 dedi: Türkçe yamayı kapatmak değil silmek istiyorum silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları klasöre nasıl attıysan aynı şekilde tekrar kaldır dostum nasıl silemiyorsun?
Frtyldz34 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #28 Penetrator God dedi: Dosyaları klasöre nasıl attıysan aynı şekilde tekrar kaldır dostum nasıl silemiyorsun? Genişletmek için tıkla... onları kaldırdımda program kaldır kısmında hala aktif kurulu oradan kaldırılmıyor onu kast ettim
Penetrator God dedi: Dosyaları klasöre nasıl attıysan aynı şekilde tekrar kaldır dostum nasıl silemiyorsun? Genişletmek için tıkla... onları kaldırdımda program kaldır kısmında hala aktif kurulu oradan kaldırılmıyor onu kast ettim
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #29 Frtyldz34 dedi: onları kaldırdımda program kaldır kısmında hala aktif kurulu oradan kaldırılmıyor onu kast ettim Genişletmek için tıkla... Onları silemiyorsan Cclenaer kurup kaldırabilirsin.
Frtyldz34 dedi: onları kaldırdımda program kaldır kısmında hala aktif kurulu oradan kaldırılmıyor onu kast ettim Genişletmek için tıkla... Onları silemiyorsan Cclenaer kurup kaldırabilirsin.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #30 Usta bu oyuna Türkçe yama kurduktan sonra herhangi bir mod kurunca atıyor oyundan 20dk da bir falan yamasız hiçbir problem yok ama bunu çözmenin bir yolu var mı?
Usta bu oyuna Türkçe yama kurduktan sonra herhangi bir mod kurunca atıyor oyundan 20dk da bir falan yamasız hiçbir problem yok ama bunu çözmenin bir yolu var mı?