Fallout New Vegas Ultimate Edition %100 Türkçe Yama

steam üzeinden indirirsek sorun düzelir mi
onu nasıl yapcaz 200 tl oyun dlc ile sadece kendisi 100 tl bedava almışım bir daha parak vermek istyorsan al

epic den yapmak niye bu kadar zor peki?

Epic oyuncuları;

Buradan mod Manager'i indirip kurun. Daha sonra yönetici olarak çalıştırın ve modların hepsini seçin. Dil patchlerinin sıralamanın en altında olmasına dikkat edin. Daha sonra oyuna girdiğinizde Türkçe olacaktır. En azından bende oldu.

Bu arada program açılırken Auto detect yaptığınızda Epic Games klasörünü kendisi bulup tanıyacaktır.

benim oyunların hepsi D diskinde bulunur. Manuel yapıyorum olmuyor , otomatik yapıyorum sistem dosyalarına kadar tarıyor . Fallout new vegas seçeneğni seçiyorum ama benden fallout 3 dosyasının bulunduğ yeri istiyor ?

Son düzenleme:
RAR'da yazan dosyaları belirtilen klasörlere attım ve data Files'dan seçtim ama sadece oyunun açılışındaki telif hakkı yeri Türkçe oldu onun dışı hala İngilizce.

benim oyunların hepsi D diskinde bulunur. Manuel yapıyorum olmuyor , otomatik yapıyorum sistem dosyalarına kadar tarıyor . Fallout new vegas seçeneğni seçiyorum ama benden fallout 3 dosyasının bulunduğ yeri istiyor ?

Manuel yapınca oluyor. "Fallout New Vegas English" klasörüne kadar seçtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…