8 806281 Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 5 Temmuz 2024 #1 Aga oyunçeviriden kurdum yamayı. Her denileni doğru yaptığım halde açılmıyor. Oyunu açıyorum introyu geçiyorum atıyor sonra introyu geçmeden denedim gene aynı sonuç. Çözümünü bilen var mı? Yoksa sağlık olsun.
Aga oyunçeviriden kurdum yamayı. Her denileni doğru yaptığım halde açılmıyor. Oyunu açıyorum introyu geçiyorum atıyor sonra introyu geçmeden denedim gene aynı sonuç. Çözümünü bilen var mı? Yoksa sağlık olsun.
Ç Çilekli Puding Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 178 Çözümler 3 Yer Mansus 5 Temmuz 2024 #2 Bütün DLC'lere sahipmisiniz? oyununuz Steam'denmi Epic Games'denmi? Artı 0 Eksi
KS KS 8 806281 Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 5 Temmuz 2024 #3 Çilekli Puding dedi: Bütün DLC'lere sahip misiniz? Oyununuz Steam'den mi Epic Games'ten mi? Genişletmek için tıkla... Aga hepsine sahibim Ultimate Edition ve Epic'ten. Artı 0 Eksi
Çilekli Puding dedi: Bütün DLC'lere sahip misiniz? Oyununuz Steam'den mi Epic Games'ten mi? Genişletmek için tıkla... Aga hepsine sahibim Ultimate Edition ve Epic'ten.
Ç Çilekli Puding Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 178 Çözümler 3 Yer Mansus 6 Temmuz 2024 #4 806281 dedi: Aga hepsine sahibim Ultimate Edition ve Epic'ten. Genişletmek için tıkla... Hocam yama oyunun sadece Steam versiyonuyla uyumludur o zaman. Artı 0 Eksi
806281 dedi: Aga hepsine sahibim Ultimate Edition ve Epic'ten. Genişletmek için tıkla... Hocam yama oyunun sadece Steam versiyonuyla uyumludur o zaman.