kadiryksl Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Yeni oyun başlatıyorum, sinematikten sonra oyun çöküyor. RX6600 ekran kartı. Windows 11. Bilgisi olan var mı?
Yeni oyun başlatıyorum, sinematikten sonra oyun çöküyor. RX6600 ekran kartı. Windows 11. Bilgisi olan var mı?
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.949 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Oyunda bazı saveler çöp oluyor baştan oyun başlatmayı deneyin çalışacaktır ilerlemeniz için falan eski bir save’inizi deneyin Artı 0 Eksi
Oyunda bazı saveler çöp oluyor baştan oyun başlatmayı deneyin çalışacaktır ilerlemeniz için falan eski bir save’inizi deneyin
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 kadiryksl dedi: Yeni oyun başlatıyorum, sinematikten sonra oyun çöküyor. RX6600 ekran kartı. Windows 11. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Crack oyunsa eksik dosya olabilir orijinal ise dosyalarını doğrulat. Artı 0 Eksi
kadiryksl dedi: Yeni oyun başlatıyorum, sinematikten sonra oyun çöküyor. RX6600 ekran kartı. Windows 11. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Crack oyunsa eksik dosya olabilir orijinal ise dosyalarını doğrulat.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 Bendede aynı sorun var takip ediyorum konuyu yardım ederseniz sevinirim Artı 0 Eksi
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #5 Az önce denedim bende de çöküyor ama çözümünü buldum. DXVK linkteki modu kurunca sorun düzeliyor. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2024 #6 Tuhoiisa dedi: Az önce denedim bende de çöküyor ama çözümünü buldum. DXVK linkteki modu kurunca sorun düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Çok kasmaya başladı. Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Az önce denedim bende de çöküyor ama çözümünü buldum. DXVK linkteki modu kurunca sorun düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Çok kasmaya başladı.
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #7 Ali İhsan İnce dedi: Çok kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Fallout: New Vegas Performance and Stability Guide A guide to making Fallout: New Vegas run smoother. Hopefully. Covers DXVK, Alt-Tabbing, stutters and frametimes. performance.moddinglinked.com Bu kısmı yapınca düzeliyor ama Vortex'ya da mod organizer kurmanız lazım. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce dedi: Çok kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Fallout: New Vegas Performance and Stability Guide A guide to making Fallout: New Vegas run smoother. Hopefully. Covers DXVK, Alt-Tabbing, stutters and frametimes. performance.moddinglinked.com Bu kısmı yapınca düzeliyor ama Vortex'ya da mod organizer kurmanız lazım.
KS KS kadiryksl Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #8 Oyunu iade ettim kaç yıllık oyun PC'de çöküyor. Fallout 4 Next gen geldiğinde onu oynarım. Bir oyun için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Oyunu iade ettim kaç yıllık oyun PC'de çöküyor. Fallout 4 Next gen geldiğinde onu oynarım. Bir oyun için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum.
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #9 kadiryksl dedi: Oyunu iade ettim kaç yıllık oyun PC'de çöküyor. Fallout 4 Next gen geldiğinde onu oynarım. Bir oyun için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun AMD driverinden kaynakli diye okudum. Hangi driveri kullaniyorsunuz? Artı 0 Eksi
kadiryksl dedi: Oyunu iade ettim kaç yıllık oyun PC'de çöküyor. Fallout 4 Next gen geldiğinde onu oynarım. Bir oyun için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun AMD driverinden kaynakli diye okudum. Hangi driveri kullaniyorsunuz?
KS KS kadiryksl Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #10 Tuhoiisa dedi: Sorun AMD driverinden kaynakli diye okudum. Hangi driveri kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam driver falan değil oyun bozuk. Çünkü yapılabilecek her şeyi yaptım. Emin olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Sorun AMD driverinden kaynakli diye okudum. Hangi driveri kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam driver falan değil oyun bozuk. Çünkü yapılabilecek her şeyi yaptım. Emin olabilirsiniz.