Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #1 Arkadaşımla Fallout New Vegas oynamak istiyorum. İnternette multiplayer oluyor diye yazılar var co-op modu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Arkadaşımla Fallout New Vegas oynamak istiyorum. İnternette multiplayer oluyor diye yazılar var co-op modu var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 28 Haziran 2022 #2 Mr.Bibi07 dedi: Arkadaşımla Fallout New Vegas oynamak istiyorum. İnternette multiplayer oluyor diye yazılar var co-op modu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'de tek oyunculu olarak yazıyor. Online yok sanırım. Artı 0 Eksi
Mr.Bibi07 dedi: Arkadaşımla Fallout New Vegas oynamak istiyorum. İnternette multiplayer oluyor diye yazılar var co-op modu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'de tek oyunculu olarak yazıyor. Online yok sanırım.
KS KS Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #3 ReloadingData dedi: Oyun Steam'de tek oyunculu olarak yazıyor. Online yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FWF - Coop Multiplayer v1.6 2-3 Player Sharedscreen multiplayer experience in fallout NV www.nexusmods.com Son düzenleme: 28 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Oyun Steam'de tek oyunculu olarak yazıyor. Online yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FWF - Coop Multiplayer v1.6 2-3 Player Sharedscreen multiplayer experience in fallout NV www.nexusmods.com
Chikrein Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 339 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F RX 6650 XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2023 #4 oyunun co-op modları bulunmaktadır Artı 0 Eksi