Neovillien Femtopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 22 12 Temmuz 2020 #1 Geçenlerde Fallout New Vegas'a başladım ve aklıma bir şey takıldı. Sürprizbozan Mr. House'nin tarafını mı tutmalıyım yoksa Caesarın mı? İki tarafın da olaylarını veya ne tarz faaliyetler yaptığını anlatabilir misiniz?
Geçenlerde Fallout New Vegas'a başladım ve aklıma bir şey takıldı. Sürprizbozan Mr. House'nin tarafını mı tutmalıyım yoksa Caesarın mı? İki tarafın da olaylarını veya ne tarz faaliyetler yaptığını anlatabilir misiniz?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 17 Temmuz 2020 #2 Uzun süredir oynamıyorum ancak bildiğim kadarıyla 4 farklı son var. NCR Legion Mr. House Yes Man Çoğunluk NCR sonunu beğenmiş. Ben en son Yes Man olarak bitirmiştim diye hatırlıyorum. Mr. House'ın tavırları sinirimi bozuyor.
Uzun süredir oynamıyorum ancak bildiğim kadarıyla 4 farklı son var. NCR Legion Mr. House Yes Man Çoğunluk NCR sonunu beğenmiş. Ben en son Yes Man olarak bitirmiştim diye hatırlıyorum. Mr. House'ın tavırları sinirimi bozuyor.