Sürprizbozan Fallout: New Vegas'ta karşılaştığım büyük bug

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xakiran

Hectopat
@Onur Altuğ Sever

Oyunda onlarca yan görev yaptım ve ana hikayede sonlara doğru ilerledim. Şu anda Sezar'a, Mr. House'a veya Yes Man'e çalışabiliyorum fakat NCR'a çalışamıyorum çünkü görevler kısmında NCR tarafı ile ilgili bir görev yok daha doğrusu NCR ile aramda bir problem olmadığı halde NCR'dan davet bile almadım. Bunun nedeni ne olabilir? Oyun bir şekilde buga girmiş olabilir mi? NCR Islah Tesisi'nde NCR'a yardım ettiğim halde Primm'deki çadırında Teğmen Hayes de yok.

Bu bir bug değil. Aynı anda hem Sezar hem de NCR ile çalışamazsın. Her iki tarafında görevlerinde çok ilerlediğin zaman bir diğerinin görevleri iptal ediliyor ve zaten uyarıyor oyun seni çok öncesinde.
Oyunda belli eşik noktaları var, belki bunlardan birini geçtiğiniz için olabilir. Oyunun o kadar değişkeni var ki tam olarak bir şey söylemek mümkün değil. 😕
NCR ile bir sorun olmadığı halde Lucky 38 çıkışı şu videodaki gibi bir davet almamış olmak bence oyunun bir hatasıydı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu Reddit'te aynı sorunu yaşayan bir kişinin çözdüğü gibi çözmüş bulunmaktayım. Direkt NCR Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek Büyükelçi ile görüştüm ve teklifini kabul ettim. Şu anda bombacılar ile NCR için irtibat kurma görevini aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı